EKONOMİ Haber Girişi : 08 Ağustos 2011 10:37

İkizdere İlim ve İrfan Vakfından muhteşem Taahütler

İkizdere İlim ve İrfan Vakfından muhteşem Taahütler

1984 yılında kurulan İkizdere İlim ve İrfan vakfı faaliyetlerine devam ediyor. Rize’nin İkizdere ilçesinde Konya Haseki Eğitim Merkezi mezunu Rıfat AYDIN yönetiminde sahasında tecrübeli ve başarılı hocalardan oluşan  İkizdere Merkez Kuran Kursunda , yüzünden ve hafızlık eğitimi veriliyor.

Hedefini iyi bir insan, iyi bir Müslüman ve iyi bir hafız yetiştirmek olarak belirleyen vakıf kursa kayıt yaptıracak olanları bekleyen imkanlar da oldukça dikkat çekiyor. Buna göre İkizdere Merkez Kur’an Kursunda hafızlığını tamamlayan öğrencilerin Üniversiteye Hazırlık ve üniversite de iken eğitim giderleri karşılanacak ,Evlendiklerinde ise  evlilik masraflarına yardımcı olunacağı ifade edildi.

 

Kurs öğrencilerine yönelik çeşitli bölgelere gezi ve sosyal aktivitelerinde yapılacağı belirtilirken başarılı öğrenciler ise sürpriz hediyelerle ödüllendirilecek.

 

Kur’an Kursuna İkizdere bölgesinden 5 İkizdere dışından 10 öğrenci getiren her kişi veya kuruluştan 1 kişi  ,ayrıca Hafızlığını bir yılda tamamlayan her öğrenci İkizdere İlim ve İrfan Vakfı tarafından Umreye gönderilecek.

 

İletişim:Vakıf Telefon: 0 464 416 11 48