GÜNDEM Haber Girişi : 14 Nisan 2017 16:33

İKİNCİ AMELİYATI OLACAK

İKİNCİ AMELİYATI OLACAK
Ünlü sanatçı ve şarkı yazarı İbrahim Erkal'ın son sağlık durumu nasıl. İbrahim Erkal öldü iddiaları ile ilgili çok sert açıklama geldi.

14 Nisan cuma günü itibariyle İbrahim Erkal'ın sağlık durumu ile ilgili gelişmeler gelmeye devam ediyor. Ünlü ses sanatçısı Erkal, Maltepe Başıbüyük'te bulunan evinin otoparkında baygın bulunmuş ve beyin kanaması geçirdiği ortaya çıkmıştı. İki gündür komada olan İbrahim Erkal hakkında son bilgi eşi Filiz Erkal'ın amcası Hasan Akgün'den geldi. Hastane de açıklama yaptı ve İbrahim Erkal'ın son durumuyla ilgili haberleri verdi. İbrahim Erkal öldü haberleri de aileyi üzdü.

ÖLDÜ HABERLERİ AİLESİNİ ÜZDÜ

İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Akgün'ün amcası olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün bu haberlere tepki gösterdi. İbrahim Erkal'ın son durumu da açıklayan Hasan Akgün şunları söyledi : "72 saati bekleyeceğiz. Yapılması gereken müdahale tıbbı olarak yapıldı. Herhangi bir değişiklik yok. Bunlar günahtır, yazıktır, onun da ailesi var".

ibrahim-erkal-sağlık

İKİNCİ AMELİYATI OLACAK

Star TV ekranlarında yayınlanan Duymayan Kalmasın programında Cengiz Semercioğlu'nun verdiği bilgiye göre ise doktorların 72 saatin krtik olduğunu söylediği ve bugün ikinci ameliyata gireceği açıklandı. Ancak kısa süre sonra yeni bir gelişme yaşandı ve Erkal'ın beyninde ödem oluştuğu için bekletildiği açıklandı.

SAĞLIK BAKANI AKDAĞ: SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, beyin kanaması geçiren ve ameliyat edilen ünlü sarkıcı İbrahim Erkal'ın sağlık durumu hakkında bir açıklama yaptı. Bakan Recep Akdağ, "Bu sabah İbrahim Erkal kardeşimle ilgili malumat aldık. Dün de görüşmüştüm başhekimle. Maalesef durumu ciddiyetini muhafaza ediyor. Her hangi bir olumlu yöne doğru hastalığında gitme eğilimi yok. Arkadaşlarımız gayret ediyorlar" diye konuştu.

HASTANEDEN AÇIKLAMA: BEYİN ÖDEMİ ARTTI

Hastaneden yapılan açıklamada ünlü sanatçının durumunun hala kritik olduğu belirtildi:

Beyin kanaması ön tanısı ile 12 Nisan Salı günü Liv Hospital'a getirilen Değerli Sanatçı İbrahim Erkal'ın dün yapılan ameliyatında kanama alanı temizlenmiştir. Bu sabah yapılan son tetkiklere göre yeni bir kanamanın olmadığı ancak tıbbi tedaviye rağmen beyin ödeminin artmış olduğu gözlenmiştir. Hastamızın hayati tehlikesi devam etmektedir.

Hayati tehlikesi bulunan Erkal'ın araçtan indikten sonra yüksek tansiyona bağlı kendinden geçtiği, başını duvara çarptığı, beyin kanaması geçirdiği değerlendiriliyor. Olay gecesi 23.30'a kadar Erkal'la birlikte olan Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Suha Dengizek Sabah'ın haberine göre "Beraberdik ayrıldıktan sonra İbrahim Bey evine gitti. Eve varınca aracını valeye veriyor. Daha sonra yere düşüyor. Yaklaşık bir saat sonra site içerisinde bir bayan yerde baygın görüyor" dedi. Dengizek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerini aradığını ve sanatçı hakkında bilgi aldığını söyledi.

İBRAHİM ERKAL'A NE OLMUŞTU

İbrahim Erkal'ı otoparkta bulan güvenlik görevlisi ilk anda iş ortağı Feyzullah Çelebi'yi haber veriyor. İbrahim Erkal 1.5 saat otoparkta ölüm kalım savaşı vermiş. Çelebi şunları anlattı: "Saat 01.00'de siteye giriş yapmış. Güvenlik görevlisi beni aradı. Ben 02.30'da oradaydım. 1-1,5 saat otoparkta kalmış. Doktorlar beyin kanaması geçirdiğini söylüyorlar. Rabbimden şifa diliyoruz. Dostlarından dua bekliyoruz. Allah'tan ümit kesilmez diyoruz. Zaman zaman yüksek tansiyon rahatsızlığı yaşıyordu".

İBRAHİM ERKAL ÖLDÜ İDDİALARINA AÇIKLAMA

İbrahim Erkal öldü iddiasına açıklama. Facebook'taki İbrahim Erkal sayfasından yapılan açıklamada  da şunlar vurgulandı: "Sosyal medyada dolaşan gerçeği yansıtmayan haberlere itibar etmeyin lütfen. Sanatçımız İbrahim Erkal, yoğun bakım sürecinde olup tedavisi devam etmektedir. Siz sevgili dostlarımızdan ricamız dualarınızı eksiz etmemenizdir. Saygılarımızla"

ibrahim-erkal-ödlü

İbrahim Erkal ve eşi 10 gün önce 3. çocuklarının sevincini yaşadılar : 14 yıldır Filiz Akgül ile evli olan İbrahim Erkal'ın biri kız biri oğlan iki çocuğu vardı. Hamile olan eşi Filiz Akgün 10 gün önce ikinci kızını dünyaya getirdi. İbrahim Erkal kızına Elif Su ismini verdi.

Kaynak: Haber 7

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.