GÜNDEM Haber Girişi : 11 Haziran 2017 23:25

Iftarda vazgeçilmez mekân Tarihi Emirşeyh Köftecisi

Iftarda vazgeçilmez mekân Tarihi Emirşeyh Köftecisi
Yıllardır Erzurum halkının damak tadına hitap eden Emirşeyh Köfte zengin menüsü ile terasta müşterilerine iftar ziyafeti sunuyor.
Yıllardır Erzurum halkının damak tadına hitap eden Emirşeyh Köfte zengin menüsü ile terasta müşterilerine iftar ziyafeti sunuyor. Rahmet ve bereketi ile iki haftasını geride bıraktığımız Ramazan'da en çok aranan şeylerden biri iyi bir iftar mekânıdır. Ev ortamında ailece bir iftar yaşamak için tarihi Emirşeyh Köftecisi müşterilerine bu imkânı fazlasıyla sağlıyor. Her Ramazan'da müşterilerine farklı menü seçeneği sunan Tarihi Emirşeyh Köftecisi bu senede geleneksel iftar sofralarında müşterilerini ağırlamaya devam ediyor. Lezzet, kalite, hijyen ve tecrübeyi harika bir biçimde harmanlayan asırlık mekan her akşam iftarda dolup taşıyor. Sevdikleri ile birlikte keyifli bir iftar geçirmek isteyen Erzurumlular Emirşeyh Köfteci'sini tercih ediyor.
Et ürünleri Emirşeyh Çiftliklerinde temin edilen ve hiçbir katkı maddesi bulunmayan doğal lezzeti ile Emirşeyh Köfte iftarda müşterilerine tarifsiz bir lezzet sunuyor. Kaliteli servisi, samimi atmosferi ve mutfağın enfes lezzetleriyle konuklarına ayrıcalıklı bir hizmet sunan Emirşeyh Köfte evinizde özenle hazırladığınız iftar sofralarını aratmıyor.
Emirşeyh'te dört farklı menü seçeneği müşterilere sunuluyor.
İftar menüsü: Günün çorbası, 1,5 porsiyon Emirşeyh Köfte, Tandır Kebabı, Çeltik Kebabı veya Güveç ana yemek olarak konukların isteğine göre verilirken, yanında salata-ezme-yoğurt, tatlı olarak Emirşeyh'e özgü pekmezli baklava veya meşhur kadayıf dolması ve içecek çeşitlerinden oluşuyor.
Üç kattan oluşan rahat geniş ve şık mekânın ilk iki katında tarihi dokusuyla mistik bir atmosferde ya da en üst katta terasta serin bir yaz akşamında iftar yapmak istiyorsanız bir gün önceden rezervasyon yaptırmanız gerekiyor.
TERASTA İFTAR KEYFİ..
Emirşeyh Teras Cafe Restoran sahura kadar hizmet veriyor. Erzurum halkının gözde mekânlarından biri olan Emirşeyh Köftecisi'nde iftar keyfi terasta yaşanıyor. Teras katında sahura kadar açık olan Emirşeyh Cafe Restoran'da dünya kahveleri, çay ve soğuk içecekler misafirlere ikram ediliyor.
Ramazan'da Erzurum halkının iftar için Emirşeyh'i tercih etmelerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren işletme sahibi Erkan Bayram, ''Ramazan Erzurum'da güzel olduğu gibi iftar keyfide yıllardır Emirşeyh'te yaşanıyor'' dedi. ''Küçük bir arabada babamızın başlattığı lezzet serüvenini oğulları olarak biz devam ettiriyoruz'' diyen işletme sahibi Erkan Bayram, Ramazan'da Emirşeyh Köfteyi tercih eden müşterilerine teşekkür etti.
ÜNLÜLERİN 
UĞRAK YERİ?
Erzurum'a yolu düşen yerli ve yabancı herkes Emirşeyh Köfte'den tatmadan gitmiyor. Siyaset sanat, spor camiası kimler bu tarifsiz lezzeti tatmadaki. Cumhurbaşkanları, başbakanlar, bakanlar sanatçılar, yazarlar sporcular tüm ünlülerin uğrak yeri oldu yıllarca tarihi mekân.
ASIRLIK LEZZET İSTANBUL'DA 
HİZMETE DEVAM EDİYOR...
Adını bulunduğu semtten alarak 2004 yılında marka tescili onaylanmış 'EMİRŞEYH' markalaşmış Emir Şeyh Köfte-Baklava adıyla şişte yapılan özel ve tarifsiz lezzeti ile kısa sürede İstanbul'un tek köfte markası oldu.
Emirşeyh Köfte - Baklava adıyla Maltepe Park Carrefour AVM yanında Ofisim İstanbul girişinde geniş ferah iç mekanıyla hijyen mutfağı ve disiplinli güler yüzlü personelinin müşteri memnuniyeti anlayışıyla İstanbul'da iftarda misafirlerine unutulmaz bir Ramazan yaşatıyor.
Erzurum'un eşsiz lezzetlerini İstanbul'da müşterileriyle buluşturan Emirşeyh Köfte - Baklava'da iftar menüsü: İftariye tabağı, çorba, salata, ezme, içli köfte, Karbeyaz Emirşeyh fasulye, börek, karışık ızgara, su, çay ve meyveden oluşuyor.
''Erzurum'da olduğu gibi İstanbul'da da başta hemşerilerimiz olmak üzere tüm İstanbul halkından iftar da yoğun ilgi görüyoruz'' diyen Erkan Bayram, ''Yolu İstanbul'a düşen herkesi İstanbul Maltepe'de Emirşeyh Köfte - Baklava ya bekliyoruz'' dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.