GÜNDEM Haber Girişi : 08 Haziran 2016 11:50

İFTARDA Lezzetin Adresi Gelgör Cağ Kebap

İFTARDA Lezzetin Adresi  Gelgör Cağ Kebap
Lezzet tutkunlarının vazgeçilmezi Gel Gör Cağ Kebap iftarda Terminal Caddesi'nde bulunan 600 kişi kapasiteli lüks mekanda Ramazan Ayı ile birlikte müşterilerini en güzel şekilde ağırlıyor.
Ramazan KARATAŞ

Lezzet tutkunlarının vazgeçilmezi Gel Gör Cağ Kebap iftarda Terminal Caddesi'nde bulunan 600 kişi kapasiteli lüks mekanda Ramazan Ayı ile birlikte müşterilerini en güzel şekilde ağırlıyor. Bir yıl önce Terminal Caddesi'nde açılan Gel-Gör Cağ Kebap, güler yüzlü personelin kaliteli hizmetiyle yine Ramazan 'da Erzurumluların tercih edilen gözde mekanı oldu. Ramazan'ın ilk günlerinde iftar da  Gel Gör Cağ Kebap şubelerinde yer bulmanız için önceden rezervasyon yaptırmanız gerekiyor.



İftarda aileler için kaliteli bir yer olmanın yanı sıra  toplu iftar vermek isteyenler içinde son derece uygun bir mekan olan Gel Gör  sağlık ve lezzeti bir arada sunuyor. Damak zevki kadar rahatına da önem verenler için Gel Gör konforlu iç mekanıyla iftar da müşterilerini bekliyor. 600 kişi kapasiteli lüks mekanda vıp salonu, çocuklar için oyun alanı, bay ve bayan mescidi yer alıyor.1982 yılından bu yana cağ kebab'ın vazgeçilmez adresi olan Gel-Gör Cağ kebap Ramazan ayı boyunca şehrin üç ayrı yerinde müşterilerine hizmet veriyor. Gürcükapı ve Terminal Caddesi'nde hizmet veren Gel-Gör Cağ Kebap,  ayrıca açık havada iftar açmak isteyenler için de Yüzüncü Yıl Parkı'nda müşterilerini ağırlıyor.



Bir yıl önce  Terminal Caddesi'nde açılan yeni yerlerinde hizmet vermeye başladıklarını belirten  Gel-Gör Cağ Kebap sahibi Şakir Aktaş, Müşterilerimize Ramazan ayının yaz aylarına ve sıcak günlere denk geldiği için serin temiz bir mekanda iftar etme imkanı sunuyoruz.İftarda  cağ kebap tatmak isteyen tüm Erzurum halkını, Ramazan ile birlikte yeni mekânımız olan terminal şubemize davet ediyoruz" dedi.



Şakir Aktaş Ramazan ayı boyunca toplu iftar yemekleri vermek isteyen veya aileleriyle birlikte serin güzel bir mekanda iftar etmek isteyen müşterilerinin telefonla rezervasyon yaptırabileceklerini de sözlerine ekledi. 


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.