GÜNDEM Haber Girişi : 11 Ağustos 2023 06:54

İçme suyu depoları yenileniyor

İçme suyu depoları yenileniyor
Erzurum Büyükşehir Belediyesi ESKİ Genel Müdürlüğü, 20 ilçede vatandaşlara içme suyu sağlanan depolarda belirli periyotlarda bakım ve onarım çalışmalarına hız verdi. Çalışma ile vatandaşların daha temiz, sağlıklı ve hijyenik suya kavuşması hedefleniyor.

ESKİ ekipleri, 341 adet yeni içme suyu deposu, 581 adet içme suyu deposunun bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı.

ESKİ Genel Müdürlüğü ekipleri tarafından vatandaşlara içme suyu sağlanan depolarda belirli periyotlarda bakım ve onarım çalışmasının yapıldığını ifade eden, ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek, “İl genelinde bulunan ve vatandaşlarımıza içme suyu sağlayan depolarda belirli aralıklarla bakım çalışması yapıyoruz. Depoların içlerini, dış cephelerini ve çevre düzenlemelerini içeren tadilat çalışması ile hizmet kalitesi artırılıyor. Bakım ve onarımı yapılan içme suyu depoları daha temiz, sağlıklı ve hijyenik koşullarda içme suyunu depolayarak vatandaşlarımıza ulaşımı sağlıyoruz. İçme suyu depolarında dezenfeksiyon ve klorlama çalışmalarıyla birlikte bakım, onarım, çalışmalarının da yürütüyoruz. Eski depoların bakım, onarım ve yenileme işleri de ESKİ ekipleri tarafından titizlikle gerçekleştiriliyor.” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.