ERZURUM Haber Girişi : 21 Ağustos 2015 01:31

Hüzünlü veda

Hüzünlü veda
Şehit Er Beycur Karaçoban'da toprağa verildi
Siirt'te PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen bombanın patlaması sonucu şehit olan Jandarma Er Recep Beycur Erzurum'da düzenlenen askeri törenin ardından Karaçoban'ın Kırımkaya köyü'de göz yaşları arasında toprağa verildi.
 SİİRT'TE PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen bombanın patlaması sonucu şehit olan Erzurumlu Jandarma Er Recep Beycur, göz yaşları arasında toprağa verildi. Şehit Er Beycur için Erzurum Askeri Havaalanı'nda dün sabah tören düzenlendi. 22 yaşında ve bekar olan şehidin anne ve babasının kalp hastası olduğu, anne Seyran Beycur'un ilaç alarak törene katıldığı öğrenildi. Şehit babası Selahattin Beycur'un ise rahatsızlığı nedeniyle hastanede kontrol altında tutulduğu bildirildi. Törene katılan şehidin yakınları, tabuta sarılarak gözyaşı dökerken terör olaylarına tepki gösterdiler. Askeri havaalanında düzenlenen törene Erzurum Valisi Ahmet Altıparmak, AK Parti Erzurum Milletvekilleri İbrahim Aydemir ve Adnan Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan, askeri erkan ve kamu kuruluşlarının yöneticileri katıldı. Tören sonrası Karaçoban'a gönderilen şehit Recep Beycur, doğduğu köyde toprağa verildi.

Etiketler : şehit
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.