SİYASET Haber Girişi : 16 Mart 2015 08:34

Hülya Çakır'a büyük destek

Hülya Çakır'a büyük destek
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti aday adayı Hülya Çakır, 20 ilçeden de büyük destek görüyor. Gittiği ilçelerde teşkilat tarafından büyük coşkuyla karşılanan Çakır, kent merkezinde de ziyaretlerini sürdürüyor.
Geçtiğimiz gün Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Memur-Sen Erzurum Şubesi ve çok sayıda sivil toplum kuruluşunu ziyaret eden Çakır, seçim süreci ile ilgili görüş alışverişinde bulunup, projelerini anlattı. Türkiye'nin en genç bayan aday adayları arasında yeralan başarılı iş kadını Hülya Çakır'ı makamında ağırlayan Sekmen, "Siyasette başarılı iş kadınlarına ihtiyaç olduğunu belirterek, "Bu önem TBMM'de daha çok kadın milletvekili göreceğiz. Hülya hanımın başarılı çalışmalarını da yakından takip ediyorum. Çakır'a başarılarında başarılar diliyorum" dedi.
Büyükşehir Belediyesi'nin başarılı çalışmalara imza attığını ifade eden Çakır ise, "AK Parti hükümetleri 12 yılda önemli yatırımlara imza attı. Belediyenin projeleri de bu yatırımları taçlandırıyor. Bizde TBMM çatısı altında şehrimize hizmet etmek için büyük gayret serfediyoruz. İnşallan aday olup milletvekili seçilirsem, koordineli bir şekilde elbiriği ile Erzurum'u kalkındırmak için elimizden geleni yapacağız"diye konuştu. 
Daha sonra Memur-Sen'i ziyaret eden Hülya Çakır burada da yoğun bir ilgiyle karşılandı. Sivil toplum kuruluşlarının bir şehrin kalkınmasında önemli bir yer tuttuğunu ifade eden Çakır, gösterilen ilgi dolayısıyla Memur-Sen yönetimine teşekkür etti. Hülya Çakır'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Memur-Sen Şube Başkanı Abdullah Duman ise, "Hülya hanımı dinledik. Projelerinden bahsetti. Çalışmalarını beğeniyoruz. Erzurum için önemli bir isim olduğuna inancımız tamdır" diye konuştu.
Çakır daha sonra, kadın sığınma evlerini ziyaret etti. Burada kadınlarla uzun uzun sohbet ettiklerini ifade eden Çakır, "Sığınma evlerinde kalan kadınlara her türlü desteğin verileceğini bundan hiç kimsenin şüphesinin olmadığını belirtti. 

Etiketler : hülya
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.