SİYASET Haber Girişi : 21 Şubat 2015 08:02

Hülya Çakır AK Parti'den aday adayı

Hülya Çakır  AK Parti'den  aday adayı
Bilgisayar Mühendisi ve Çağ Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Çakır AK Parti'den aday adayı oldu.
Bilgisayar Mühendisi ve Çağ Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hülya Çakır AK Parti'den aday adayı oldu. İngiltere'de dil eğitimi alan ve iki dil bilen Çakır, "Hizmet gören, hizmete ulaşabilen, vekilini gören ve vekiline ulaşabilen bir Erzurum için bu zor göreve talip oldum"dedi.  Türkiye'nin tek şansının AK Parti olduğunu da ifade eden Çakır, "Ak Parti Hükümeti pek çok konu ile ilgili olarak önemli ve ciddi adımlar atıldı, yatırımlar yapıldı. Listeye girmem ve seçilmem halinde bu yatırımlara ürettiğimiz projelerle yenilerini eklemek istiyorum. Taşın altına elimi koyup gençliğimin verdiği dinamizmle sorunların üstesinden geleceğime inanıyorum." Diye konuştu.
1981 yılında Erzurum'da doğdu. İlkokulu İnönü İlköğretim Okulu, ortaokulu Sabancı, Lise tahsilini Aziziye Lisesi'nde tamamladı. 2000 yılında Bahçeşehir Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü'nü kazandı. 2005 yılında Bilgisayar Mühendisi olarak mezun olduktan sonra 2007 yılında aynı üniversitede MBA bölümünde yüksek lisansını tamamladı. 2005 yılında Erzurum Çağ Otomotiv yönetim kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Çakır, halen daha bu görevi yürütüyor. 

Etiketler : çakır
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.