GÜNDEM Haber Girişi : 12 Mart 2015 07:39

Hiç bir milletvekilimizden engelleme ve muhalefet görmedik

Hiç bir milletvekilimizden  engelleme ve muhalefet görmedik
Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar'ın açıklamalarını değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "Hiçbir milletvekilinden bu süreçte engelleme görmedik"dedi.
Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar'ın açıklamalarını da değerlendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, "Hiçbir milletvekilinden bu süreçte engellememe görmedik"dedi.
Başkan Sekmen, toplantıda Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar'ın "Erzurum milletvekilleri şehrin aleyhine çalışıyor" açıklamalarını değerlendirdi. Bu süreçte hiçbir milletvekilinden engelleme veya pres görmediklerini ifade eden Sekmen, "Özelleştirme İdaresi dağdaki sorunların giderilmesi için 12 milyon TL bir para aktarmış. Bize "Parayı alın bakım, onarım ve yatırımları siz yapın, ya da tüm bu eksiklikleri Özelleştirme İdaresi yapsın daha sonra teslim alın" diye iki teklif sunuldu. Bizde Bakan Efkan Ala ile bu durumu istişare ettik. Dedik ki, Özelleştirme İdaresi 12 milyon TL'lik yatırım yapsın, suni kar ve gölet sorunları çözülsün, tesisler elden geçirilsin ve tüm bakımlar yapılsın daha sonra devralalım dedik.  Şimdi bununla ilgili süreç işliyor"diye konuştu. 
Yarar'ın açıklamalarıyla ilgili olarak da bu konuya iyi niyetle bakmaya çalıştığını belirten Başkan Sekmen, "Yarar bu seneyi kaybettik. Önümüzdeki seneyi kaybetmeyelim anlamında demiş olabilir. Ama biz hiçbir milletvekilimizden 
Özelleştirme idaresi 12 trilyon bir para aktarmış bize iki teklif sunumldu ya bu yatırımlar yapılmadan teslim alın ya da yatırımlar yapıldıktan sonra bizde ala ile istişare yaptık dedikki özelliştirme idaresi 12 milyon tl yatırımını yapsın suni kar gölek sorunları çözülsün tesisler elden geçirilsin tüm bakımları yapılsın ondan sonra biz devralalım dedik. Şimdi bununla ilgili süreç işliyor.
Olaylara iyi niyetle bakmaya çalışıyorum ve sayın yararın şöyle demiş olabileceğiene düşünüyorum. Bu seneyi kaybettim önümüzdeki seneyi kaybetmeyelim anlamında demiş olabilir. Ama biz hiçbir milletvekilimizden bu konuda bir engelleme muhalefet  defans görmedik ve hissetmedik. Aksine hepsi işin çözümü için çok gayret ettiler. Zaten Sayın Cumhurbaşkanımız  ve Başbakanımızın talimatının dışında da kimsenin hareket etmesi  mümkün değildir"diye konuştu.

Etiketler : kayak
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.