ERZURUM Haber Girişi : 30 Nisan 2015 08:55

Hertz Oto Kiralama Erzurum'da açıldı

Hertz Oto Kiralama  Erzurum'da açıldı
Hertz Oto Kiralama Türkiye'deki 48. Şubesini Erzurum'da açtı. Çaykara Caddesi'nde 10 adet Opel marka otomobil olmak üzere bütün araç gruplarının satışa sunulduğu şube hizmete başladı.
8 yıldır araç kiralama üzere hizmet verdiğini dile getiren İşletme sahibi Lokman Acar,"1981 yılında kurulan Dünyanın ilk araç kiralama markası olan ve günümüzde en gözde 100 marka arasındaki tek araç kiralama şirketi Hertz Rant A Car'ı Erzurum'a getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yenilen yüzü ve 10'u Opel marka olmak üzere 2015 model toplam 60 araçlarla hizmete başladık. Erzurum halkına hayırlı olmasını diliyoruz"dedi. 
Opel Yetkili Servis ve Satış Bayisi Erdemir Otomotiv  Genel Müdürü Adem Erdemir Erzurum da açılan Hertz Oto Kiralama'ya 10 adet Opel marka araçlarımızdan vermenin gururunu yaşadıklarını söyledi.
Mart ayında yapılan değerlendirmede Avrupa'nın en iyi bayisi seçildiklerini belirten Erdemir,  "Opel Erdemir olarak, yeniliklere katkıda bulunuyoruz , Şehrimizde yeni açılan Hertz Oto Kiralama da bizim araçlarımızın gördüğü yoğun talepten dolayı satışa sunulması mutluluk verici"dedi.
Opel Erdemir Otomotiv olarak, yatırımlara kaliteli hizmetten ödün vermeden devam edeceklerini de ifade eden Erdemir,  "Toplu araç satışlarımızla  firmalara gereken katkıyı yapacağız. Çünkü amacımız Erzurum ve bölgeye her zaman en iyi hizmetleri sunmaktır diye konuştu.

Etiketler : oto
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.