ASAYİŞ Haber Girişi : 04 Ağustos 2023 06:49

Hasta yakınları ile görevliler birbirine girdi

Hasta yakınları ile görevliler birbirine girdi
Erzurum Şehir hastanesinde hasta yakınları ile görevliler arasındaki kavga polisin müdahalesi ile önlenebildi.

Şehir hastanesi acil servisinde dün öğle saatlerinde yaşanan olayda hasta yakınları ile servisteki görevliler arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüştü.

Hastanenin güvenlik görevlilerinin müdahalesi ile kavga büyüdü. Güvenlik görevlilerinin sert müdahalesi hastanede bulunan diğer hastaların da tepkisine neden oldu. Kavganın büyümesi üzerine polis ekiplerinden destek istendi. Çok sayıda polis devriyesi hastaneye gelerek kavgaya müdahale etti.

Hastane yönetiminin hastane içerisinde yeterli güvenlik tedbirlerini alamadığını dile getiren vatandaşlar güvenlik güçlerinin sert ve kaba tavırlarının tepki topladığını dile getirdiler.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • halis demir 04 Ağustos 2023 22:21

    bizde her gidişimde sinirden deli oluyoruz hastane saçma sapan geniş yapılmış bunun yerine yüksek yapılsaydı hersey daha güzel olacaktı. hastane içinde yürünmüyor yaşlı insanlar yürüyemiyr. birde aracımızı bıracak yer bulamıyoruz heryer dolu oluyr bu nasıl hastane insanı deli eder. yapan nşaat mühendisi olamaz . yazık günah. devletin parasına düüşman gelse ancak böyle israf bir bina yapabilirdi.