EKONOMİ Haber Girişi : 10 Mart 2009 17:00

Hanak Selamverdi Camii Yardımlarınızı bekliyor..

Hanak Selamverdi Camii Yardımlarınızı bekliyor..
Ardahan'ın Hanak ilçesinde 2007 yılında çıkan yangında kül olan Selamverdi Merkez Camii, Hanak Müftülüğü'nün çabalarıyla tekrar yapılmaya başlandı. Ancak maddi yetersizlikler nedeniyle caminin onarımı bir yıldır yapılamıyor.

Hanak'taki Selamverdi Merkez Camii, faailiyete geçirilmesi için yardımsever vatandaşların desteğini bekliyor. Maliyeti yaklaşık 800 bin TL'yi bulan cami için Müftülük şu ana kadar 250 bin TL para toplayabildi. Toplanan parayla caminin ancak yarısı yapılırken, yaklaşık 1 yıldır inşaat halinde bekliyor. Caminin bitirilmesi için 550 bin TL'ye ihtiyaç duyulduğunu belirten müftülük yetkilileri, işadamlarından ve vatandaşlardan yardım beklediklerini, bunun için Ziraat Bankası'nda hesap açtırdıklarını vurguladı. Caminin inşaat halinin kendilerini üzdüğünü aktaran yetkililer, bitirildiği takdirde misafirhanesi de dahil olmak üzere tam teşekküllü bir cami olacağını dile getirdi.

Müftülük yetkilileri, camiye yardım etmek isteyenlerin Ziraat Bankası Ardahan Şubesi 0648- 8264385-5001 nolu hesabına bağışta bulunabileceğini ifade etti.