ERZURUM Haber Girişi : 18 Mart 2015 08:42

Halkın destanı 100. yılında...

Halkın destanı 100. yılında...
Çanakkale Zaferi'nin 100. yıldönümü ve Şehitler Haftası Erzurum'da tören ve çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Bugün Karskapı Şehitliği'nde çelenk sunumu yapılacak. Büyükşehir Belediyesi ise hafta boyunca çeşitli etkinliklere imza atacak.
Çanakkale Zaferi'nin 100. yıldönümü Erzurum'da çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Bugün saat 10:30'da Karskapı Şehitliği'nde bir tören düzenlenecek. Şehitliğe çelenk sunumu yapılmasının ardından şehitlikler ziyaret edilip, Karskapı Müzesi gezdirilecek. Hafta boyunca Büyükşehir Belediyesi'de Çanakkale Zaferi'nin çok sayıda etkinlikle kutlayacak. Bugün saat 19:00'da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde "Yüzyıl Sonra Çanakkale"isimli tiyatro oyunu sahnelenecek. Yarın ise kültür merkezi Mehmet Çalmaşır ve TRT sanatçılarını ağırlayacak. Sanatçılar "Kahramanlık Türküleri"ni seslendirecek. 20 Mart Cuma günü ise Ozan Bodur'un konuşmacı olarak katılacağı "Operasyon 1915 Çanakkale" konulu konferans verilecek. Ayrıca hafta boyunca Havuzbaşı meydanında Çanakkale fotoğrafları sergilenecek.
Etiketler : çanakkale
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.