Haber Girişi : 16 Aralık 2016 00:14

Halep'in ahı hepimizi yakar...

Halep'in ahı hepimizi yakar...
Kalbim Üşüyor. 
Kalemim Kırık.
Her Yer Zemheri.
Her yer Ayaz.
Titriyorum..!!
Ben bu çağdan nefret ettim... Etimle kemiğimle nefret ettim...Öyle ucuz ettiler ki her şeyi..Sözü, saygıyı, erdemi. Ölümü bile kirlettiler... Dünyada çok fazla acı varken, mutluluğu tarif etmeye cesaret edebilen var mı?
Yüzyılın son soykırımı şuan Halep de gerçekleştiriliyor. Dünya herzamanki gibi üç maymunu oynuyor. Halep'in ahı hepimizi yakar. Ne kıldığımız namaz ne de tuttuğumuz oruçlar bizi kurtarır. Ahh Halep ahh...
Halep düşmedi, düşmeyecek de, düşen biziz, kimliğinde müslüman yazan 1.5 milyar islam alemi. Acınılacak biri varsa, o da Halep değil biziz. Halebi en kısa sürede geri alırız,tarih de bir çok kez olduğu gibi, peki düşen müslüman onurumuzu nasıl geri alacağız,işte asıl mesele bu...
Halep'i bombalayan sivilleri katleden Esat ile destekçisi Ruslar ve İran kadar buna neden olan Abd'nin de elleri kana bulaştı. 3 yıl önce Esat'ı yollamaktan vazgeçip iş birliği yolları arayan ABD ve AB Rusya'nın Suriye'ye girmesinde hiç suçları yokmuş gibi davranıyor! 
Her saltanatın bir sonu var ,buna musalla taşları şahit...
Bizim sünnilik diye bir dinimiz yoktur! Bizim şiilik diye bir dinimiz de yoktur! Bizim dinimiz son din olan İslam'dır...
Şiilik ya da şiilerle, sorunumuz yok, bizim sorunumuz şiilik kisvesiyle hareket eden pers emperyalizmi. Adında utanmadan İslamın kutsal ismini kullanan mecusi İran şuan Halepte Kadissiyye ve Nihavent savaşlarının intikamını alıyor.
İran ümmetin sırtına saplanmış paslı bir mecusi hanceridir. Yüzünüze gülen Acem bulduğu ilk fırsatta zehirli hançerini size sokmaktan çekinmez. Esat ve İran Suriye'de insanlık suçu işliyorlar. Halep deki katliamı zafer olarak gören herkes katildir, faşisttir, insan bile değildir.
İran mecusi devrimi şeytani aklın bir projesidir. Fetö ihanet ve terör işbirlikçileri başarılı olsaydı Ortadoğu'yu Türkiye'nin kontrolüne verecek olan şeytani akıl şimdi bölgeyi kontrolündeki İran'a bırakmak peşinde.
Halep'in, Hama'nın, Bağdat'ın Musul'un, Kerkük'ün Feluca,Ramadi, Tikrit'in katili İngiltere-ABD ve İsrailin bölgedeki temsilcisi mecusi İrandır.
Ruslar havadan bombalıyor. Sahada ise İran'ın dünyanın dört bir tarafından topladığı katil sürüleri var. Katliam yapıyor.Ninnilerle uyutulması gereken bebeklerin kurşunlarla susturulduğu bir dünyada susmak alçaklıktır.
Milletimiz örs değil çekiç olmak zorunda! Kurulan oyunun figüranı değil baş aktörü olmalı. Senaryoyu kendisi yazmalı! Sonu muzeffer olmalı!.. Biz bir istiklal ve istikbal mücadelesi veriyoruz. Tam bir seferberlik halindeyiz, devlet kutsalımızdır, kutsalımıza uzanan eli kırarız.
Biz İslam'ın son sancağıyız. Bu hak dava yeniden bu topraklardan dünyaya hakim olacak inşallah. Ye'ise düşmeden Rıza-i İlahiye koşacağız...  Her türlü hileler çeviren haçlılara ve onlara kulluk eden İslam adı arkasına sığınmışlara meydan vermeyeceğiz. Gün kıyamda olma günüdür. İsmi PKK-DHKP-C, FETÖ, DEAŞ farketmez. Saldıranlar aynı zihniyetin türevleri, piyonlarıdır. 
UNUTMAYIN! Bu güzel ülkenin Alevi'sini Sünni'den, Kürt'ünü Türk'ten ayırmaya kalkan, aralarına nifak sokan kim var ise, bu ülkenin gerçek düşmanıdır.
Şuursuzca dini aidiyet hisseden bireyler olmaktan çıkıp bilinçli müslümanlar haline gelmediğimiz sürece hiçbir şey yolunda girmeyecek.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.