SPOR Haber Girişi : 29 Ekim 2023 12:54

Hakan Kutlu: Erzurum halkını gururlandırmak için çalışmaya devam edeceğiz

Hakan Kutlu: Erzurum halkını gururlandırmak için çalışmaya devam edeceğiz
Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, maçta daha çok pozisyona giren ve gol arayan tarafın kendileri olduğunu söyleyerek, “Bu mücadeleyi sezon sonuna kadar devam ettireceğiz” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 10. haftasında deplasmanda Tuzlaspor ile karşılaşan Erzurumspor FK, sahadan 1-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “İki takım oyuncuları da bugün gereken mücadeleyi gösterdi. Maçın genelinde daha çok pozisyona giren taraf bizdik. Geçtiğimiz hafta da hak etmediğimiz bir mağlubiyet almıştık. Bugün de maç içinde bence penaltımız verilmedi. Hakemlerin daha dikkatli olması gerekiyor. Bu mücadeleyi sezon sonuna kadar devam ettireceğiz. Erzurum halkını gururlandırmak için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Cumhuriyet Bayramı mesajı da veren Teknik direktör Hakan Kutlu, “29 Ekim Türk halkı içi çok önemli bir gün. Cumhuriyetimizin 100. Yılı. Coşku ile kutlayacağız. Ben de Ankara’da olacağım. Erzurum da Cumhuriyetin temelinin atıldığı şehirlerden bir tanesi. Biz kulüp olarak bu yıl 100. Yıl forması giyen ilk takımız. Atatürk’ü ve silah arkadaşlarına minnettarız.” ifadelerini kullandı.

GÜRKAN KOCABIYIK: FEDERASYONUN KURAL DEĞİŞİKLİĞİNE GİTMESİ GEREKİYOR

Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Gürkan Kocabıyık, maçın son bölümünde rakibi baskı altına almalarına rağmen, skor üretemedikleri için puan elde edemediklerini söyledi. Kocabıyık, ofsayt olduğu halde devam ettirilen pozisyonlar için, “Federasyonun kural değişikliğine gitmesi gerekiyor” dedi.

Trendyol 1. Lig’in 10. haftasında Tuzlaspor, sahasında karşılaştığı Erzurumspor FK’ya 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Tuzlaspor Teknik Sorumlusu Gürkan Kocabıyık, “Maç istediğimiz sonuçla bitmedi. İlk yarı sahada dengeli bir oyun vardı. İkinci yarının başında bir gol yedik ve geriye düştük. Daha sonrasında maç sonuna kadar baskı kurduk ama skor üretemedik. Golü bulamayınca istediğimiz baskıyı yapsak da skor üretemeyince netice olarak puan alamadık. Önümüzdeki maçlarda erken gol bulup puan elde etmek istiyoruz” diye konuştu.

Federasyonun saha içinde bazı kuralları değiştirmesi gerektiğini vurgulayan Kocabıyık, “Hakemler emin oldukları ofsayt pozisyonlarında devam kararı veriyorlar. Ofsayt olduğu belli olan pozisyonda oyunun devam etmesi durumunda oyuncularımız depar atıyorlar, sakatlık yaşayabiliyorlar. Bu konuda federasyonun oyuncu sağlığı açısından kural değişikliğine gitmesi gerektiğini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.