SPOR Haber Girişi : 12 Mart 2021 12:41

Hakan Eygü güven tazeledi

Hakan Eygü güven tazeledi
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Erzurum Şubesi’nde kongre heyecanı yaşandı. Mevcut Başkan Hakan Eygü ikinci kez TFFHGD şube başkanlığına seçildi.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Erzurum Şubesi’nin olağan genel kurulu yapıldı.

Kazım Karabekir Stadı Kampüsünde bulunan Dernek Binası’nda yapılan kongreye 57 üyeden 46’sı katıldı.

Divan başkanlığına bütün üyelerin teklifi ile A.Vahit Doğar, divan üyeliklerine ise bayan hakemler Şeyda Divarcıoğlu, Elanur Kotan ve Damla Köse’nin seçildiği kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Kongrenin gündem maddelerinin görüşülüp oylanmasından sonra yönetimin seçimi yapıldı.

Dernek binasında yapılan seçimde Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Erzurum Şube Başkanlığının yönetimi şu isimlerden oluştu;  Başkan: Hakan Eygü, Başkan Vekili: Ömer Lütfü Aydın, Üyeler: Alperen Değirmenci,  Ahmet Kotan, Rıdvan Kara 

ÜST KURUL DELEGELERİ DE BELLİ OLDU

Yapılan seçimde üst kurul delegeleri de belli oldu. Hakan Eygü’nün başkan olarak seçildiği üst kurula, ayrıca Cihat Çelikdağ, Ömer Lütfü aydın ve Hanifi Altun seçildi.

Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Başkanlığına seçilen yönetim kurulu camianın birlik beraberliği için bundan sonra daha fazla çalışacaklarını ve çaba sarf edeceklerini belirttiler.

Hakan Eygü, “Samimiyetle çıktığımız bu yolda; Erzurum Hakemliğine değer katmak, başarılarımızı yüksek seviyelere taşıyıp kalıcılık yakalamaya söz verdik. Allah yar ve yardımcımız olsun. TFFHGD Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu olarak tüm mesaimizi hakemlerim ve gözlemciler için harcayacağız” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.