GÜNCEL Haber Girişi : 23 Aralık 2008 23:32

Hacda alınan en acı haber

Hacda alınan en acı haber

Alınan bilgiye göre, önceki gün, Hatay'ın Belen ilçesinde merkeze bağlı Kıcı köyündeki evlerinde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek ölen Murat Ateş (34) ile eşi Sibel (30), çocukları Ayşenur (6) ve Esra Ateş'in (3) cesetleri, Adana Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsiden sonra İskenderun Devlet Hastanesine getirildi.

Buradan yakınları tarafından alınarak Kıcı köyündeki evlerine getirilen cenazeler, köy meydanında kılınan namazın ardından aile mezarlığında yan yana toprağa verildi.

Olayı duyduktan sonra hac için gittikleri Suudi Arabistan'dan dönen Murat Ateş'in babası Nuri ile annesi Ayşe Ateş'in gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

Babaanne Ayşe Ateş de sürekli ağıt yakarak ''Evlatlarım, torunlarım ölmeseydi, ben ölseydim. Yüreğim yanıyor'' diye ağladı.

Babası Ömer Çebişli'nin hac için gittiği Suudi Arabistan'dan dönmek üzere olduğu belirtilen Birsen Ateş'in annesi Habibe Çebişli de güçlükle teselli edildi.

Murat, Sibel, Ayşenur ve Esra Ateş'in cesetleri, önceki gün, merkeze bağlı Kıcı köyündeki evlerinde, hacca giden yakınlarının gönderdiği zemzem suyunu getiren kargo firması yetkilisi tarafından bulunmuştu.

AA