• atatürk üniversitesi
HABERDE İNSAN
Yayınlanma : 27 Ekim 2025 07:27
Düzenleme : 27 Ekim 2025 07:28

Vali Çiftçi'den ahde vefa

Vali Çiftçi'den ahde vefa
Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, 93 yaşındaki Zemzem Dağcı ve şehit Hüseyin Gökçimen'in annesini evlerinde ziyaret etti.

Vali Mustafa Çiftçi, İspir-Taşbaşı Mahallesi'nde ikamet eden 93 yaşındaki Zemzem Dağcı'yı evinde ziyaret etti. Yaklaşık 40 yıl önce eşini kaybeden, oğlu ve geliniyle birlikte yaşamını sürdüren Zemzem Nine ile bir süre sohbet eden Vali Çiftçi; Zemzem Nine'nin sağlık durumunu öğrendi, hayır duasını aldı. Zemzem Nine ziyaret vesilesiyle memnuniyetini dile getirirken Vali n Çiftçi, kendisine yakın bir zamanda Umre'ye gönderme sözü verdi.

Vali Mustafa Çiftçi, ayrıca 1992 yılında Hakkari Yüksekova'da şehit düşen Hüseyin Gökçimen'in Pazaryolu İlçesinde ikamet eden annesini ziyaret etti.

Vali Çiftçi şehidin annesine Kur'an-ı Kerim ve Türk bayrağı takdim etti.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • VDTERZ28 Ekim 2025 11:35

    Sayın Valimizi yaptığı bu ziyaretlerden ötürü gönülden tebrik ediyorum. Bu DEVLET VE MİLLET için en kıymetlisinden vazgeçenleri unutmayıp bir sıcak selamı ve tebessümünü onlardan esirgemeyen bu gibi bürokratlara ihtiyacımız var. Onların yanlız olmadığını hatırlatmak, devlet yetkililerinin de onların emrinde ve hizmetinde olduklarını göstermek hem biz vatandaşları hem de o insanları ziyadesiyle memnun etmektedir. Emanete sahip çıkana Allah da sahip olur inş.

  • Türkçe meraklısı28 Ekim 2025 09:29

    Ahde vefa “Sözünde durmak” anlamına geldiğine göre haber başlığında niçin kullanılmiş anlayamadım.