• atatürk üniversitesi
GÜNDEM
Yayınlanma : 10 Mart 2026 23:42
Düzenleme : 10 Mart 2026 23:42

Sekmen muhtarlarla istişare etti

Sekmen muhtarlarla istişare etti
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kent merkezindeki mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek mahallelerin ihtiyaç ve taleplerini değerlendirdi.

Toplantıda muhtarların görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Sekmen, yerel yönetim anlayışında muhtarların önemli bir rol üstlendiğini vurguladı. Muhtarlar Dernek Başkanı Cemal Korkmaz ve merkez ilçe mahalle muhtarlarının katıldığı buluşmada mahallelerde yürütülen çalışmaların son durumu da ele alındı.

Başkan Sekmen yaptığı açıklamada, muhtarların mahallelerin sesi olduğunu belirterek, “Muhtarlar Dernek Başkanımız Cemal Korkmaz ve merkez ilçe mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek mahallelerimizin ihtiyaçlarını, vatandaşlarımızın taleplerini ve yürüttüğümüz çalışmaların son durumunu istişare ettik. Yerel yönetim anlayışımızda muhtarlarımız, mahallelerimizin sesi ve çözüm ortağıdır. Hep birlikte Erzurum’umuzun her köşesine hizmet ulaştırmak için kararlılıkla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Toplantının karşılıklı görüş alışverişi ve mahallelere yönelik planlanan çalışmaların değerlendirilmesiyle sona erdiği öğrenildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.