• atatürk üniversitesi
KÜLTÜR - SANAT
Yayınlanma : 25 Şubat 2026 23:02
Düzenleme : 25 Şubat 2026 23:02

Ramazan Neşesi ezgilerle sürdü

Ramazan Neşesi ezgilerle sürdü
Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin "Erzurum’da Ramazan Neşesi" etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor.

Ramazan’ın altıncı gecesinde İbrahim Erkal Dadaş Kültür Sanat Merkezi, ezgilerin ve genç enerjisinin buluştuğu özel bir atmosfere sahne oldu.

Sanatçı Fadıl Aydın’ın gerçekleştirdiği "Ey Sevgili" dinletisi, salonda derin bir huzur oluştururken özellikle gençlerin yoğun ilgisi dikkat çekti. Her eser, Ramazan’ın manevi iklimini notalara taşıdı; dinleyiciler gece boyunca aynı duyguda buluştu.

Program sonunda sanatçıya çiçek takdim edilirken, salonu dolduran kalabalık "Ramazan Neşesi" etkinliklerinin şehirde ne denli güçlü bir karşılık bulduğunu bir kez daha gösterdi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından konu ile ilgili yapılan paylaşımda, "O akşam yalnızca bir dinleti gerçekleşmedi. Gençlerin coşkusu, ezgilerin huzuruyla birleşti. Erzurum’da Ramazan, her gece farklı bir güzellikle yaşanmaya devam ediyor" denildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.