• atatürk üniversitesi
GÜNDEM
Yayınlanma : 17 Mart 2026 05:57
Düzenleme : 17 Mart 2026 05:57

Çatıdan düşen kar aracı hurdaya çevirdi

Çatıdan düşen kar aracı hurdaya çevirdi
Çatıdan düşen kar kütlesi otomobili kullanılamaz hale getirdi.

Erzurum’da bir binanın çatısından düşen kar kütlesi park halindeki otomobile büyük zarar verdi.

Edinilen bilgilere göre, şehir merkezinde bir binanın çatısında biriken kar kütlesi aniden koparak aşağıya düştü. O sırada bina önünde park halinde bulunan otomobilin üzerine düşen ağır kar yığını aracı adeta hurdaya çevirdi.

Olayda şans eseri yaralanan olmazken, araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Çevredeki vatandaşlar gürültü üzerine dışarı çıkarak durumu fark ederken, otomobilin kullanılamaz hale geldiği görüldü.

Vatandaşlar özellikle kış aylarında çatılarda biriken kar kütlelerinin temizlenmesi gerektiğini belirterek, benzer olayların yaşanmaması için gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Misafir17 Mart 2026 13:41

    Bir ayda onlarca araç buz düşmesinden hasar gördü. Hasar gören, hatta pert olan araç sayıları mahalli polis karakollarıdan tespit edilebilir. Son günlerde ise insanlar hastanelik olmaya başladı. Yakında ölümler meydana gelirse şaşmayın. Çağdaş yapılanmadan uzak, sadece rantı düşünen belediye uygulamalarının sonucudur yaşadıklarımız. Bu şehirde muhalefet olmadığı gibi maalesef gazeteci de yok. Ulusal basında olduğu gibi mahalli basının yüzde 90'ı yandaşlardan olursa halkın sıkıntısını kim dile getirecek? Dün 50.yıl caddesinde 33 yaşındaki delikanlının kar üzerindeki kanı bile şehir yöneticilerini uyandırmıyor ise lafı uzatmanın ne faydası olur. Yazık, çok yazık.