• atatürk üniversitesi
HABERDE İNSAN
Yayınlanma : 29 Ekim 2025 00:22
Düzenleme : 29 Ekim 2025 00:23

Baba kurşunuyla vurulan genç toprağa verildi

Baba kurşunuyla vurulan genç toprağa verildi
Erzurum’dan Kars’a ördek avlamak için gelen baba, kazara ördek yerine kendi oğlunu vurmuştu. Vefat eden M.A.K.’nın cenazesi gözyaşları içinde kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, Erzurum’un Oltu ilçesinden Kars’ın Selim ilçesine ördek avlamak için giden bir grup, ördek avlamak için avlanmaya başladı. Av sırasında M.K. (53), elindeki tüfeğin ateş alması sonucu oğlu M.A.K.’yı (16) kazara vurdu.

Göğsünden ağır yaralanan M.A.K., ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Selim Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından baba M.K. jandarma ekiplerince gözaltına alınmış ve olayda kullanılan tüfeğe de el konulmuştu. Babasının kaza kurşununa hedef olan M.A.K. için dün cenaze töreni yapıldı ve dualarla Artvin'in Kemal Paşa ilçesinde toprağa verildi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.