SİYASET Haber Girişi : 02 Kasım 2015 22:48

"Güney'in Kızı" olmak yerine, terör örgütünün maşası oldu!

SEHER Akçınar Bayar, 7 Haziran'da HDP'den Erzurum milletvekili seçilince, insanlar ona karşı toleranslı davranmış ve kabullenmeye hazır hale gelmişti.
SEHER Akçınar Bayar, 7 Haziran'da HDP'den Erzurum milletvekili seçilince, insanlar ona karşı toleranslı davranmış ve kabullenmeye hazır hale gelmişti. Öyle ya yetmiş binden fazla insan tehdit ve baskıyla da olsa Seher Çınar Akbayar'a oy vermiş ve O da bu şehrin vekili seçilmişti. Seher Akçınar Bayar, Erzurumlunun bu hoşgörüsü ve kısmi desteğini PKK'ya borçlu olduğunu bildiğinden halkın yanında durmak yerine her fırsatta kanlı örgütün ve o örgütün çatışmalarda öldürülen teröristlerinin cenazelerinde olmayı tercih etti. 
Erzurum'un vekili olmak Seher Akçınar Bayar'a adeta beş numara büyük bir gömlek oldu. Taşıyamadı, kendini "Güney'in Kızı" olarak görmek yerine, terör örgütünün maşası olmayı tercih etti. Erzurumlu da O'na layık olduğu cevabı verdi: Bas git buradan...

Etiketler : hdp
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.