EKONOMİ Haber Girişi : 23 Mart 2010 00:22

Giresun Müftülüğüden Yetiştirme Yurduna Ziyaret

Giresun Müftülüğüden Yetiştirme Yurduna Ziyaret

Giresun İl müftülüğü Aile İrşat ve Rehberlik Bürosu görevlileri Müftü Yrd. Muhammed Çınar, Vaiz Gülay Ayar, Din Hizmetleri Uzmanı Aysel Demirci, Seyhan Elmacı, Fatih ve Yeşilgiresun Kur'an Kursu Öğreticileri, öğrencileri ile eşlerinden oluşan bir grup Giresun Yetişme Yurdu'ndaki çocuklarla akşam çayında bir araya geldiler. Sıcak bir karşılamanın ardından Sosyal Hizmetler il Müdürü Recep Demir yapılan bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
 
Ziyarete eşi ile birlikte katılan İl Müftüsü Necati Akkuş müftünün ne iş yaptığını merak eden çocuklara teşkilatın ve müftünün tanımını yaparak gerek müftülüğümüzün gerekse Kur'an kursu ve camilerimizin yurtta kalan bütün çocuklara açık olduğunu belirtti ve bütün çocukları müftülüğümüze davet etti.

Din Hizmetleri Uzmanı Aysel Demirci "Yetiştirme Yurdu ve İl Müftülüğü'nün aynı mahallede yer aldığını ve komşu olduklarını belirterek  bu ziyareti bir komşu ziyareti olarak gördüğünü, daha sonraki günlerde de tekrar biraraya gelme temennisini belirtti" 


Fatih ve Yeşilgiresun Kur'an Kursu bayan öğrencilerinin hazırlamış oldukları ev yapımı pasta ve börekler eşliğinde, Bölge Yatılı Kur'an Kursu yöneticisi Adil Şahin seslendirdiği ilahi, Kur'an Kursu'nun erkek öğrencileri tarafından sergilenen program çocuklar ve misafirler tarafından büyük alkış aldı.