SPOR Haber Girişi : 08 Nisan 2015 07:48

GHSİM, Topçu Alay Komutanı'nı ağırladı

GHSİM, Topçu Alay Komutanı'nı ağırladı
10'uncu Topçu Alay Komutanı Topçu Kurmay Albay Alpaslan Çetin, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne nezaket ziyaretinde bulundu.
10'uncu Topçu Alay Komutanı Topçu Kurmay Albay Alpaslan Çetin, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne nezaket ziyaretinde bulundu. 
10'uncu Topçu Alay Komutanı Topçu Kurmay Albay Alpaslan Çetin, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'e nezaket ziyaretinde bulundu. Oldukça samimi bir ortamda geçen ziyarette Erzurum'daki spor konuşuldu. Erzurum'un bir spor kenti olduğunu belirten Topçu Kurmay Albay Çetin, "Erzurum gördüğümüz ve takip ettiğimiz kadarıyla tam bir spor kenti olmuş konumda. Bu da Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak ve sporla ilgili kuruluşlardan kaynaklanıyor. Erzurum'un spor kenti olması asker olarak bizleri du mutlu ediyor" dedi.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil de, Topçu Kurmay Albay Alpaslan Çetin'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Komutanın Erzurum'daki sporla ilgili olumlu düşüncelerinden büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Topçu Kurmay Albay Çetin'in, sporla ilgili düşüncelerinin hem kendilerini daha çok çalışmaya teşvik ettiğinin altını çizen Taşkesenligil, hem de bu düşüncelerin kendilerinin çalışma temposuna pozitif bir enerji katacağını vurguladı. Erzurum'un bir çok takım ve bireysel salon sporlarının dışında, uzak doğu sporları ile buz ve kış sporlarında başarılı bir il olduğunu söyledi. Taşkesenligil, "Devletimiz ve Hükümetimizin şehrimize kazandırdığı spor tesisleri sadece Erzurum gençliğine değil, tüm bölge gençliğine, üniversite öğrencilerine ve halka hizmet veriyor. Yüksek irtifa kamp merkezi olarak da şehrimiz bir çok sporcuya ve takıma hizmet vermektedir. Tüm tesislerimiz tam kapasitele ile spora hizmet vermektedir" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.