SAĞLIK Haber Girişi : 15 Şubat 2018 14:39

Gazi’den ‘Zeytin Dalı Harekatı’ için kan bağışı

Gazi’den ‘Zeytin Dalı Harekatı’ için kan bağışı
Özel Harekat Polisi iken Erzurum’un Hınıs ilçesinde 21 yıl önce bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmanın ardından yaralanarak gazi olan Gazi Kaanoğlu, ‘Zeytin Dalı Harekatına’ destek olmak için Kızılay’a kan bağışında bulundu
Gümüşhane’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 100.yılı nedeniyle Türk Kızılay’ı tarafından 15 Temmuz Zafer Meydanına kurulan kan bağışı tırını ziyaret eden 47 yaşındaki Kaanoğlu, operasyona katılan Mehmetçiklere destek olmak için protokol üyeleri ve siyasi parti temsilcileriyle birlikte kan bağışında bulundu.
Türkiye üzerinde oynanan kirli emellere karşı Türk askerinin Afrin’de yürüttüğü operasyona destek amacıyla manevi olarak bir katkıda bulunmak istediğini kaydeden Kaanoğlu, “Allah devletimize zeval vermesin. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.
Kaanoğlu, Gümüşhane Valisi Okay Memiş’e ve Belediye Başkanı Ercan Çimen’e gazilere ve şehit ailelerine gösterdiği yakın ilgi ve alaka için özel olarak teşekkür etti.
Gümüşhane Valisi Okay Memiş te Gümüşhane insanının Afrin operasyonuna gösterdiği duyarlılık için teşekkür ederek, “İnsan bu ilde görev yapmaktan dolayı gurur duyuyor. Gümüşhane’nin bu konuya çok özel bir duyarlılığı var. Ben tüm Gümüşhaneli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Dualarını eksek etmesinler” ifadelerini kullandı.(iha)
Etiketler : gazi
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.