EĞİTİM Haber Girişi : 13 Haziran 2023 14:22

Gazi’de mezuniyet sevinci

Gazi’de mezuniyet sevinci
Erzurum en köklü eğitim kurumlarından biri olan Gazi Ortaokulu ve Gazi İmam Hatip Ortaokulu’nda bugün mezuniyet coşkusu yaşandı.

Öğrencilerin yanı sıra onlarca velinin katıldığı mezuniyet töreninde, dereceye giren öğrencilere sembolik karneler ve çeşitli hediyeler verildi.

Okul müdürü Fatih Öztaş, Gazi Ortaokulu ve Gazi İmam Hatip Ortaokulu’nun birbirinden kıymetli başarılara imza attığını ve ulusal kimi yarışmalarda öğrencilerin dereceye girdiğini söyledi.

Eğitimci Yavuz Demir’in organize ettiği törende, hayırsever insanların bağışlarıyla toplanan hediyeler, öğrencilere ve öğrenci velilerine ikram edildi.

Gazetemiz başyazarı Mehmet Şener de törende hazır bulundu ve bir konuşma yaptı. Gazi Ortaokulu’nun, Erzurum eğitim camiasında esaslı bir noktaya tekabül ettiğine vurgu yapan Şener, “Yeni yüz yılda Türkiye işte bu gençliğin omuzlarında yepyeni ufuklara koşacaktır” dedi.

Törenin davetlileri arasında, Erzurum İmam Hatipliler Derneği Başkanı iş insanı Muhammet İkbal Çiçek de vardı. Dernek çatısı altında yaptığı hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Çiçek, “Devlet ve millet olarak eğitime ne kadar emek verirsek verelim yine de yetmez” şeklinde konuştu.  - Palandöken

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.