EKONOMİ Haber Girişi : 20 Mayıs 2011 00:15

Gana Cumhuriyetinden Ülkemize Gelen Dr. Amin Bansu Yeşilvadi Camiine Ziyarette Bulundu

Gana Cumhuriyetinden Ülkemize Gelen Dr. Amin Bansu Yeşilvadi Camiine Ziyarette Bulundu

Yeni Ümit, Sızıntı ve Hira dergilerinin organize ettiği "Kur’an ve İlmi Hakikatler" konulu uluslararası sempozyuma Katılmak üzere Gana Cumhuriyetinden ülkemize gelen Dr. Amin Bansu Yeşilvadi Camiine ziyarette bulundu.

Bitki Uzmanı olan ve aynı zamanda Gana Cumhuriyetinde Dini alanda çalışmalar yapan Dr. Emin Bansu; Kur’an ve ilmi Hakikatler sempozyumundan çok istifade ettiğini belirtti. Türkiye’nin bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bu program vesilesiyle Türkiye’yi görme ve Türk insanını daha yakından tanıma imkânım oldu dedi.

Dr. Bansu, Camii İmam Hatib’i Suat Olgun’dan Cami mimari yapısı ve yapılan Dini Hizmetlerle ilgili bilgi aldıktan sonra Yeşilvadi Konaklarında düzenlenen kahvaltı programına katıldı.  Bansu; Türk insanın çok misafirperver insanlar olduğunu ifade ederek, göstermiş oldukları ilgiden dolayı Cami imam Hatibi’ne, Camii Cemaatine Ve kahvaltıyı düzenleyen meslektaşı Beyin Cerrahı Op. Dr. Hüseyin Erdem Ak Beyefendiye Teşekkürler ini iletti.