ERZURUM Haber Girişi : 10 Ekim 2016 01:13

FORD MUSTANG Efsanesi Erzurum'da

FORD MUSTANG  Efsanesi Erzurum'da
Otomotiv devi Ford, Erzurumlu oto severleri, göz alıcı tasarımı ve yüksek performansı ile göz kamaştıran Mustang'le buluşturdu
Ramazan Karataş
Otomotiv devi Ford, Erzurumlu oto severleri, göz alıcı tasarımı ve yüksek performansı ile göz kamaştıran Mustang'le buluşturdu. Dünya piyasasında hatırı sayılır bir yer edinen Mustang 50 yıl sonra Avrupa ve Türkiye'de tekrar satışa sunulurken, 3-8 Ekim tarihleri arasında Ford Cindilli Bayisi'nde Mustang'i, inceleme fırsatı bulan Erzurumlular efsane araca hayran kaldı.
Köklü geçmişiyle klasikleşmiş bir efsane olan, benzersiz tasarımı ve olağanüstü performansıyla tüm Dünyada ün salmış Mustang, Ford'un "Efsane Şehrinizde" projesi kapsamında Ford Cindilli Bayisi'nde 3-8 Ekim tarihlerinde Erzurumlu otomobil tutkunlarıyla buluşturuldu. 50 yıl sonra tekrar  Avrupa ve Türkiye'de satışa sunulan Mustang'i Ford, Türkiye'nin birçok ilinde daha tutkunlarıyla buluşturmaya devam edecek.  

TASARIMDA VE HIZDA 
TAM BİR EFSANE
Ford Mustang'in, kendine özgü tasarım detayları arasında; alçak ve geniş tavan, dik eğilimli ön ve yan camlar, üç boyutlu, üç çizgi halindeki stoplar, kaslı gövde dizaynı, köpekbalığı burnu şeklindeki gövde ve ön ızgara üzerinde bulunan eşsiz Mustang logosu yer alıyor.
Ford Mustang, Fastback ve Convertible olmak üzere 2 farklı gövde tipi ile 2,3 lt Ecoboost 317 PS ve 5 lt V8 421 PS motor seçenekleri ile manuel ve otomatik şanzıman ile sunuluyor. Avrupu'da satılan seri üretim Ford modelleri arasında gelmiş geçmiş en hızlı model ünvanına sahip olan Ford Mustang V8 0-100 km/s hızlanmasını 4.8 saniyede tamamlarken, Ford Mustang 2.3 EcoBoost, 0'dan 100 km/s hıza 5.8 saniyede ulaşıyor. Mustang, 50 yılın ardından Avrupa ve Türkiye yollarında rüzgar gibi esiyor.

ERZURUMLULARDAN 
MUSTANG'E YOĞUN İLGİ
Ford Cindilli Bayisi'nde meraklılarıyla buluşan Mustang'e ilgi otomobil severlerin ilgisi yoğun oldu. Ford  Cindilli  Plaza'da gerçekleşen tanıtım lansmanına  Cindilli Plaza ortağı Ali Erdem Cindilli, Ford Cindilli Satış Müdürü Turgut Cindilli, "Ford Otosan Binek Araçlar Bölge Müdürü Ozan Tuncel ve birçok vatandaş katıldı. Ford Mustang tutkunları için 8 Ekim Cumartesi günü Erzurum Cindilli Bayisi'nde araç tanıtımı ile birlik davetlilere çeşitli ikramlarda bulunulurken özel aktivitelerde düzenlendi.  Yeni araçları Ford Mustang'a gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldıklarını ifade eden Cindilli Plaza ortağı Ali Erdem Cindilli yetkili bayi olarak tüm halkımıza  teşekkür ederiz" dedi.


Etiketler : ford
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.