Haber Girişi : 23 Eylül 2016 08:46

FETÖ'nün hamamı HALKA AÇILACAK

FETÖ'nün hamamı  HALKA AÇILACAK
Bu, şu demek: FETÖ'nün vaktiyle halktan ve devletten çaldıkları, yeniden asli 
sahiplerine iade ediliyor...
Ayrıca bu, şu demek: Devletten ve milletten çaldıkları paralarla kendilerini yıllar yılı tüccar diye yutturan çakal sürüsü, hem çaldıklarını geri ödeyecek, hem de yargıda yaptığı 
hırsızlığın hesabını verecek...
Bu, aynı zamanda er ya da geç adaletin tahakkuk edeceğine işaret etmekle beraber, vaktiyle kendilerini bu ülkenin yegâne sahibi zanneden hainlerin, halkın gözünde gerçek kimlikleri ile bilinmesidir.
Bu, kısaca şu demektir: Bu ülke, asla sahipsiz değildir ve bu millet öyle üç beş haine teslim olacak kadar izzetini ve şerefini yitirmedi; bilakis bu millet, ölümü pahasına vatanına sahip çıkmasını bilir...
FETÖ/PDY kapsamında açılan soruşturmanın ardından mahkeme kararıyla el konulan "Lalezar" adlı termal tesis, çok yakında yine halkın hizmetine açılacak. Bir süre önce ortaklarına dönük operasyon yapılan Lalezar'ın, FETÖ ile bağlantısının ispatlanması, gözleri bu tesise çevirmişti. Ortaklarının bir çoğunun paralelci olması yüzünden el konulan Erzurum-Pasinler arasında yer alan termal tesis, çok yakında FETÖ'cülerden bağımsız bir şekilde hizmet vermeye başlayacak. Halen kayyum yönetiminde olan söz konusu tesis için hükümet, yeni bir karar aldı. Buna göre ilgili tesis, halkın istifade edeceği bir işletme modeline çevrilecek ve devletin kontrolünde çalışmalarına devam edecek.


Etiketler : şener
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.