GÜNDEM Haber Girişi : 29 Aralık 2016 13:53

FETÖ'de ihanet de bitmiyor oyun da!

FETÖ'de ihanet de bitmiyor oyun da!
Devletin gizli belgelerini çaldılar, asker ve polise hizmet eden istihbarat elemanlarının kimliklerini açık ettiler!
Şerefsizlik bile bu hainlerin yanında bir seviye!

15 Temmuz kanlı darbe girişiminde, milletten ummadığı bir tokat yiyen terör örgütü FETÖ, uğradığı yenilginin intikamını almak için akla hayale gelmeyen oyunlara başvuruyor, ihanet üstüne ihanet etmeye devam ediyor. Bugüne kadar on binlerce militanı yakalanan ve binlerce gizli planı açığa çıkan kanlı örgüt, başarısız darbe girişiminden hemen sonra, asker ve polisin sahada yararlandığı istihbarat elemanlarının isimlerini açık etti.

İstihbaratçıların hayatı tehlikeye atıldı

Erzurum genelinde de bu şekilde deşifre olan istihbarat elemanları ve yakınları çok büyük sıkıntı yaşadı. FETÖ'cüler tarafından özellikle PKK'lılara verilen isim listeleri yüzünden, asker ve polis zaman zaman yardımcı eleman bulmakta sıkıntı yaşamaya başladı. 
Öte yandan yine polis, asker ve yargıdaki FETÖ'cüler, görevlerinden alınmadan önce devletin gizli kalması gereken kimi bilgi ve belgelerini de çalarak yabancı istihbarat örgütlerine servis ettiği ortaya çıktı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.