GÜNDEM Haber Girişi : 01 Ağustos 2016 12:07

FETÖ'cü teröristler, o gün Erzurum'da kutlama partileri düzenlemiş!

FETÖ'cü teröristler, o gün Erzurum'da kutlama partileri  düzenlemiş!
İşte dehşet verici gerçek:Darbe başarıya ulaşsaydı onlarca kişi kurşuna dizilecekti, binlerce kişi tutuklanacaktı...
FETÖ'nün 15 Temmuz'da giriştiği, ancak millet ve devletin elele vermesiyle beş on saat içinde geri püskürttüğü askeri darbeden, tüm üst düzey örgüt mensuplarının bilgisi olduğu ortaya çıktı. 
Bir tek devletin bilmediği bu meşum olay öncesinde, yani Cuma günü gündüz saatlerinde Erzurum'da önde gelen FETÖ militanları gruplar halinde toplanıp adeta kutlama partileri düzenlemiş! 
Kutlama yeri olarak üniversiteyi seçen teröristler, o gece sabaha doğru gerçekleşmesini bekledikleri darbenin başarıya ulaşması halinde, yapacakları eylem planını da hazırlamışlar. Hangi terörist hangi göreve getirilecek, hangi teröristler infaz timlerini oluşturacak, kimler evlerinden nasıl toplanacak ve devletin-milletin malvarlığına nasıl el konulacak...
Aralarında işadamı, avukat, üniversite hocası ve memurların da olduğu bu terörist gurup, darbe girişiminin akim kalması üzerine, lağım fareleri gibi delikten deliğe saklanmışlar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.