ERZURUM Haber Girişi : 29 Şubat 2016 23:50

EYOF'un gerçek mimarı Efkan Alâ

EYOF'un  gerçek mimarı  Efkan Alâ
Önümüzdeki yıl Erzurum'da yapılması planlanan Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın (EYOF) Erzurum'a verilmemesi için başta Rusya olmak üzere çeşitli çevreler akıl almaz ayak oyunları sergiledi.
Palandöken-Özel Haber
Önümüzdeki yıl Erzurum'da yapılması planlanan Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları'nın (EYOF) Erzurum'a verilmemesi için başta Rusya olmak üzere çeşitli çevreler akıl almaz ayak oyunları sergiledi. İlgili federasyon, üzerine gelen baskılar sonucu bu önemli müsabakanın, Erzurum yerine Avrupa'da başka bir şehre kaydırılması yönünde görüş birliğine vardı. İşte tam bu sırada Vali Ahmet Altıparmak, İçişleri Bakanı Efkan Ala'ya yaşanan sorunu aktardı. Bakan Ala da hemen ilgili federasyon ve ülkeler nezdinde harekete geçerek, Erzurum'a yapılmak istenen bir haksızlığı önledi. Şayet bir aksilik olmaz da EYOF önümüzdeki yıl Erzurum'da yapılırsa bu organizasyonun mimarı Efkan Ala'dır.
Etiketler : efkan
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.