SPOR Haber Girişi : 17 Ağustos 2016 23:13

EYOF'ta yol haritasını belirlediler

EYOF'ta yol haritasını belirlediler
EYOF 2017 alt komite eyobaşkanları bir araya gelerek, kendi komitelerinde çalışacakları isimleri belirlendi.
EYOF 2017 alt komite başkanları bir araya gelerek, kendi komitelerinde çalışacakları isimleri belirlerken, 4-5 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Koordinasyon Kurulu Toplantısı öncesinde durum değerlendirmesi yaptı. 
EYOF alt komite Başkanları toplantısı EYOF Hizmet Binası'nda gerçekleşti. EYOF Genel Koordinatörü Orhan Atasoy ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil başkanlığında yapılan toplantıda yol haritası belirlendi. Komite başkanları kendi alt birimlerinde ki isimleri belirlerken, 4-5 Eylül 2016 tarihlerinde yapılacak olan Koordinasyon Kurulu Toplantısı öncesinde durum değerlendirmesi yaptı.
Açılış Kapanış Komitesi Başkanı, Ahmet Dal, VİP Komite Başkanı M. Akif Fencioğlu, Güvenlik Komitesi Başkanı Halil Sündü, Spor Komitesi Başkanı Güngör Şenses, Tesisler Komitesi Başkanı Harun İşçi, IT Bilgi İşlem ve Teknoloji Komitesi başkanı Abdullah Köse, Buğra Yılmaz, Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Necati Kaplan ile diğer yetkililerinde katıldığı toplantıya, Kayak Federasyonu adına Asbaşkan Fatih Kıyıcı, Curling Federasyonu adına da Fatih Ağduman toplantıya iştirak etti.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, 4-5 Eylül 2016 tarihlerinde yapılacak olan Koordinasyon Kurulu Toplantısına, uluslararası organizasyon komitesi üyeleri ve TMOK yetkililerinin katılacağını ifade etti.
EYOF Genel Koordinatörü Orhan Atasoy, gerçekleştirilen değerlendirme toplantısında komite başkanlarının ve komite üyelerinin EYOF öncesi ne gibi çalışmalar yapması gerektiği konusunda bilgi verdi.
Etiketler : eyof
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.