SPOR Haber Girişi : 23 Temmuz 2015 08:38

EYOF takası

EYOF takası
EYOF 2017'ye ev sahipliği yapacak olan Saray Bosna, festivali 2019'da gerçekleştirecek olan Erzurum'la yer değiştirmek için talepte bulunmaya hazırlanıyor.
2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali (EYOF)'a ev sahipliği yapacak olan Saray Bosna, aynı festivale 2019'da ev sahipliği yapacak olan Erzurum'la takas için Türkiye ile görüşme talebinde bulunmaya hazırlanıyor.  Gerek ödemelerde gerekse yapılacak olan tesislerde sorunlar yaşayan ülkenin 2 yıl daha zaman kazanmak için bu takası gerçekleştirmek isteği öğrenildi. Heyetin önümüzdeki hafta Erzurum'a gelmesi bekleniyor.
 TÜRKİYE'DEN görüşme talebinde bulunmaya hazırlanan Saray Bosna heyetinden bir yetkili, "Sorunların giderilmesi için EOC'dan zaman istedik. Ancak verilen sözler tutulmayınca tek çare olarak Erzurum'la takas gündeme geldi. İnşallah Türk yetkililer kabul ederse yer değiştireceğiz"dedi.  Türkiye, Saray Bosna heyetinin talebini kabul ederse EYOF 2017 Erzurum'da 2019 ise Saray Bosna'da gerçekleştirilecek.
Etiketler : eyof
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.