SİYASET Haber Girişi : 20 Mart 2017 00:38

EVET oylarında FARK AÇILIYOR

EVET oylarında FARK AÇILIYOR
Anayasa değişikliği için 16 Nisan'da yapılacak olan referanduma hazırlanan Erzurum, her geçen gün evet cephesini daha da güçlendiriyor.
FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından tavrını daha net olarak ortaya koyan Erzurumlu, 16 Nisan'da yapılacak olan referandumda ezici bir çoğunlukla evet demeye hazırlanıyor. Ak Parti'nin İl ve İlçe teşkilatlarının referandum için sahaya inmesi ve bu konudaki çalışmalarına hız vermesi semeresini veriyor. 
Tüm ilçe belediye başkanlarının kahvehaneleri dolaşarak Anayasa değişikliğini anlatmaları ve evlere yapılan ziyaretler evet oylarındaki artışı belirgin bir şekilde gösterirken, bu da yetmez diyen Ak Parti Erzurum Teşkilatı evet oylarıyla ülkede rekor kırmaya hazırlanıyor. 
En son Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in katılımıyla gerçekleştirilen Çat mitinginin büyük ilgi görmesi araştırmaların bir kanıtı olarak da gösteriliyor. Ak Parti Teşkilatı'nı ellerindeki evet pankartları ve uzun konvoylarla karşılayan halkın, evet, sözü verdiği mitingde konuşan Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, "bu seçim milli irade ile vesayet rejiminin oylanacağı seçimdir" dedi.

Etiketler : evet
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.