GÜNDEM Haber Girişi : 13 Nisan 2017 14:43

"Evet" için gitmedikleri köy, sıkmadıkları el kalmadı...

Referanduma ramak kala taraflar son kozlarını oynamaya başladı. Bu kapsamda Erzurum'da da kıran kırana bir mücadele veriliyor.

Referanduma ramak kala taraflar son kozlarını oynamaya başladı. Bu kapsamda Erzurum'da da kıran kırana bir mücadele veriliyor.

"Evet"çilerin uzak ara önde olduğu Erzurum'da, "Hayır" oylarını artırmaya çalışan muhalefet özellikle kent merkezinde etkili olmaya çalışıyor.

Buna mukabil AK Parti ve MHP cenahında ise, adam adama markaj devam ediyor ve Erzurum'un "Evet"ten yara rekor kırması için olağanüstü bir çaba sarfediliyor.

Başta Sağlık Bakanı Recep Akdağ olmak üzere, AK Parti milletvekilleri Mustafa Ilıcalı, İbrahim Aydemir ve Zehra Taşkenlioğlu olmak üzere, MHP'den de milletvekili Kamil Aydın neredeyse dağ taş dolaşarak seçmenle birebir temas etti.

Öte yandan belediye başkanları Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Narman Belediye Başkanı Ahmet Yücel İşleyen ve Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ise, Mehmet Sekmen öncülüğünde aynı çalışmayı aralıksız sürdürerek Erzurum'da "evet" çıtasını yükseltmenin derdindeler.

Günlerden beri kent merkezinin yanı sıra ilçeler ve köylerde seçmenle yüz yüze görüşen milletvekilleri Mustafa Ilıcalı, İbrahim Aydemir, Zehra Taşkesenli, Kamil Aydın ve Sağlık Bakanı Recep Akdağ yarınların Türkiye'sinin inşası için ellerinden geleni yapıyorlar.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.