EĞİTİM Haber Girişi : 13 Aralık 2023 08:55

ETÜ’de akreditasyon süreci

ETÜ’de akreditasyon süreci
Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) kapsamında Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Değerlendirme Takımı, Erzurum Teknik Üniversitesi’nde (ETÜ) saha ziyaretlerinde bulunuyor.

2019 yılında başlayan dış değerlendirme sürecinin ardından, 2023 yılında Kurumsal Akreditasyon sürecini başlatan ETÜ’de, YÖKAK Değerlendirme Takımı 11-13 Aralık 2023 tarihleri arasında saha incelemelerinde bulunmak üzere fakülte ve birimleri ziyaret etmeye başladı.

Kalite Güvence Sistemi, Eğitim ve Öğretim, Araştırma ve Geliştirme, Toplumsal Katkı ve Yönetim Sistemi başlıklarında çeşitli ölçüt ve alt ölçütler üzerinden YÖKAK Değerlendirme Takımı tarafından mercek altına alınacak olan ETÜ’de hedef, 5 yıl süreyle tam akreditasyon olarak belirlendi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • halis demir. 14 Aralık 2023 10:13

    akredite olmadan önce erzurum ovasını katletttiklerinden dolayı bir ceza almamlılar. erzurum ovasında taban suyu yüksek imar verilmemiti siz nasıl oraya o topraklara kıydınız bina yaptınız. yazık değil mi. eski rektör beye tüm canlılar beddua ediyor. yazık değil mi nasıl kıydınız erzurumun en verimli toprağına. en değerli ova toprağına bina dikmek çimen ekmek bu vatana sıkılan kurşun gibidir. sorumluları Allaha havale diyorum.