GÜNDEM Haber Girişi : 27 Eylül 2017 12:22

ETSO yönetimi seçimde yine iddialı

ETSO yönetimi seçimde yine iddialı
Yücelik, yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır

Önümüzdeki günlerde yapılması planlanan (ETSO) Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Seçimleri'nin 2018 Nisan ayına ertelenmesinden sonra, daha önceki programına uyan ETSO Başkanı Lütfü Yücelik üyeleriyle otelde verdiği yemekte buluştu. Yaklaşık 500 üyenin ve bir kısım gazetecinin katıldığı yemekte konuşan Lütfü Yücelik, "Yeni nesil iş adamlarının girişimciliği bizleri son derece mutlu ediyor. Şu bilinmeli ki ETSO Türkiye'de bir marka haline gelmiştir. Bunu üyelerimizle birlikte sağladık. Sınırlı olan gelirimizle çok şeyler yapmaya çalıştık. Birliğimiz beraberliğimiz olduğu sürece bizlerin başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Bu şehir kalkınacaksa özel sektörün güçlenmesiyle kalkınır. Bizim mücadelemiz budur," dedi.

Türkiye'de çalkantılar olduğu zaman bile Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nın dimdik ayakta kaldığını söyleyen Yücelik, "bu dayanışma ve fedakârlığı gösteren üyelerimizle ve aynı listeyle yolumuza devam edeceğiz. Bir önceki seçimlerdeki sonucu alacağımızdan eminim," dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.