GÜNDEM Haber Girişi : 04 Şubat 2015 13:13

ESTP'den yürüyüş teşekkürü

ESTP'den yürüyüş teşekkürü
Erzurum Sivil Toplum Platformu (ESTP), hafta sonunda gerçekleştirilen "Peygambere Saygı ve Zulme Lanet" yürüyüşüyle ilgili olarak bir teşekkür mesajı yayınladı.
 Erzurum Sivil Toplum Platformu (ESTP), hafta sonunda gerçekleştirilen "Peygambere Saygı ve Zulme Lanet" yürüyüşüyle ilgili olarak bir teşekkür mesajı yayınladı. 
ESTP Başkanı A. Mustafa Güvenli imzasıyla yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi: "Cumartesi günü organize ettiğimiz 'Peygamberimize Saygı ve Zulme Lanet'yürüyüşü, Erzurum'dan tüm dünyaya verilmiş bir mesaj olmuş; söz konusu Peygamber Efendimiz olunca, Erzurum'un ve Erzurum halkının bir anda nasıl organize olabildiği herkese gösterilmiştir. Halkımız, kış koşulları ve soğuk havaya rağmen tek ses ve tek yürek halinde, yaşlısıyla-genciyle ve çoluk-çocuğuyla tüm yürüyüş güzergâhını doldurmuştur. Gösterilen bu hassasiyetten dolayı başta kadirşinas Erzurum halkı olmak üzere organizasyon süresince desteklerini esirgemeyen; Erzurum Büyükşehir Belediyemize, Erzurum Milletvekillerimize, Siyasi Partilerimize, tüm sivil toplum kuruluşlarımıza, Erzurum İl Müftümüze, Gençlik Kurulumuza; yine organizasyon süresince gerekli tedbirlerin alınıp, güvenliğin sağlanması noktasında tüm imkânlarını seferber eden; Erzurum Valiliğimize ve Erzurum Emniyeti'nin kıymetli mensuplarına teşekkür ederiz. İlaveten sesimizi Türkiye ve dünyaya duyuran ulusal ve yerel medya kuruluşlarımıza da, ayrıca teşekkür ederiz"
Öte yandan ESTP Başkanı Güvenli, açıklamasında şu hatırlatmada da bulundu: "Peygamberimize saygı yürüyüşü sonrası düzenlemiş olduğumuz basın açıklamasıyla Doğu Türkistan'da, özellikle Uygur Bölgesi'ndeki Çin zulmüne de dikkat çekmiştik. Bundan dolayı Çin mallarını boykot çağrımızı tüm halkımıza yeniden hatırlatıyor, saygılarımızı sunuyoruz"
Etiketler : estp
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.