ERZURUM Haber Girişi : 06 Mart 2017 00:16

Esadaş filosunu güçlendirdi

Esadaş filosunu güçlendirdi
Yurtiçi ve yurtdışı yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Türkiye'nin köklü kuruluşlarından Erzurum merkezli Esadaş Turizm 2017 model 2+1 Setra marka 10 adet otobüsü filosuna kattı.
Şehirlerarası yolcu taşımacılık  sektöründe Doğu'nun en büyük firması olan Esadaş Turizm filosunu güçlendirmeye devam ediyor. 10 adet 2+1 Setra ComfortClass S 516 HD/2 otobüsleri filosuna katan firma 55 adet Mercedes-Benz ve 10 adet Setra otobüsten oluşan filosunu 65 adede çıkardı.Esadaş Turizm Genel Müdürü Selami Tan, yolcuların rahatı için her türlü konforu düşündüklerini belirterek, "Yılların birikimi ve tecrübesiyle yolcularımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Esadaş Turizm olarak her yıl filomuzun yapısını güçlendiriyoruz. Bu nedenle her yıl ortalama 10 ila 20 arasında otobüsü filomuza ekleyerek araç değişikliği yapıyoruz. Araç filomuzu her sene olduğu gibi bu sene de gençleştirdik. Son olarak yakıt tasarrufu sağlayan, rahatlık ve konforu ile de yolcu tercihi olan Setra marka  2+1  10 adet aracımızı filomuza dahil ettik. Setra Otobüsleri  lansmanında  2+1 modeline en uygun araçlar oldukları için Esadaş olarak tercih ettiklerini belirten  Esadaş Turizm Genel Müdürü Selami Tan  söyle konuştu; Setra'yı tercih etmemizin nedenleri, araç 13 metre olduğundan 2+1 için daha uygun, yakıt tüketiminin ekonomik ve uzun vadeli bir yatırım olması. İç tasarımı oldukça konforlu olan Setra ile yolcularımıza daha iyi ve müşteri memnuniyetini öne çıkaracak şekilde hizmet edeceğimizi düşünüyoruz.Otobüslerimizin tamamı konforu, seyahat güvenliği, yakıt ekonomisi ile ön plana çıkan araçlar. Yeni SETRA  otobüslerimiz  ortopedik koltuklarıyla uzun süreli seyahatlerde yolcu rahatlığını  ön planda tutuyor..Bizim amacımız yılların birikimi ile teknoloji aynı anda sunarak müşterilerimize en kaliteli ve en  iyi hizmeti sunmaktır,dedi.
Yeni Setra otobüslerin  1 Mart 2017 tarihinden itibaren ; İstanbul , İzmir,Ankara, Balıkesir ve Mersin seferlerinde  hizmetine başladığını açıklayan Selami Tan,  filomuzu her geçen gün güçlendirmek için bundan sonra da yatırımlarımız devam edecek dedi.
RAMAZAN KARATAŞ
PALANDÖKEN 

Etiketler : esadaş
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.