SPOR Haber Girişi : 13 Mayıs 2018 23:45

Erzurumspor-Traktör Sazi dostluk maçı için kollar sıvandı

Erzurumspor-Traktör Sazi  dostluk maçı için kollar sıvandı
Aydoğan Süer öncülük ediyor, Başkan Sekmen destekliyor...
Erzurum'a İranlı akını olur
MNG Alış-veriş Merkezi Genel Müdürü Aydoğan Süer, İran'a yaptığı iş seyahatinde turizm odaklı görüşmeler yaparken öte yandan da Erzurum'la Tebriz arasında yeni bir köprü oluşmasına vesile olacak girişimde bulundu. İran'ın Doğu Azerbaycan Eyaleti'nde toplam 35 milyon taraftarı olan, her maçını 80 bin kişiye oynayan  ve buradaki soydaşlarımız için bir futbol takımından öte bir şey olan Traktör Sazi ile Erzurumspor arasında bir dostluk maçı organize edilecek.

Tarih için görüşme yapılacak 

Aydağan Süer, Tebriz'de Traktör Sazı Kulübü başkanı ve yetkilileriyle görüşerek onları Erzurum'a bir dostluk maçına davet etti. Traktör Sazı yöneticileri yapılan davete memnuniyetle evet dedi. Erdoğan  Süer, Erzurum'a dönerek  bu girişimini Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'le paylaştı. Başkan Sekmen'in de son derece olumlu bulduğu bu süreç, önümüzdeki günlerde tarafların yapacakları görüşmelerle netlik ve tarih kazanacak. Bu dostluk maçı sayesinde, Erzurum'a en az 30 bin İranlı'nın gelmesi tahmin ediliyor.

 
 

Etiketler : iran
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.