SPOR Haber Girişi : 26 Ağustos 2015 13:01

ERZURUM'UN FUTBOL TEKNESİ

ERZURUM'UN FUTBOL TEKNESİ
Eski Fenerbahçe Futbol Okulu, Erzurum Palandöken Futbol Okulu adıyla Erzurum ve Doğu gençliğine hizmet veriyor.
 Eski Fenerbahçe Futbol Okulu, Erzurum Palandöken Futbol Okulu adıyla Erzurum ve Doğu gençliğine hizmet veriyor. Yaz sezonu ile birlikte sahada yenileme çalışmaları yaptıklarını ve Fransız Expert halı saha sistemi ile saha zeminini yenilediklerini belirten Erzurum Palandöken Futbol Okulu Yönetim Kurulu Başkanı Naci Büyüksünnetçi, 9 yıl boyuncu Fenerbahçe Futbol Okulu olarak hizmet verdikleri tesiste bugüne kadar bin 800 çocuğa futbol eğitimi verdiklerini söyledi. Büyüksünnetçi, "Bu tesiste 300 faal lisansçı futbolcu yetişti. Antrenörlerimiz Alpaslan Topçu, Savaş Başçoban ve Fatih Kula yazın haftanın üç günü kışın da hafta sonları gençlere futbol eğitimi veriyor. Şu anda 100 dolayınca çocuk tesisimizde futbol eğitimi almaktadır" diye konuştu. 
HER TAKIMI TUTAN GENÇ, FUTBOL OKULUNDA BULUNUYOR
Erzurum Palandöken Futbol Okulu, bünyesinde her takıma gönül vermiş çocuğu barındırıyor. Galatasaraylısı, Fenerbahçelisi, Beşiktaşlısı, Trabzonlusu, Real Madridlisi, Barcelonalısı aynı tutkuyu yani futbol tutkusunu yaşamak için Erzurum Palandöken Futbol Okulu'na koşuyor. Minikler, Antrenörler Alpaslan Topçu, Savaş Başçoban ve Fatih Kula nezaretinde yoğun tempoda futbol eğitimi alırken, okuldaki minik bayan futbolcu Berra'da erkek meslektaşlarının ilgi odağı oluyor. Bir çok takımın taraftarı olan çocuklar,futbol tutkusunu ve duygusunu Erzurum Palandöken Futbol Okulu'nda birlikte yaşıyor.
GAYEMİZ GENÇLİĞE HİZMET ETMEK
Yazın etrafı açılarak açık saha özelliğini taşıyan, kışında doğalgazlı radyan sistemi ile kapalı saha haline gelen Erzurum Futbol Okulu'nda gençlere hizmet vermek için mesai harcadıklarını belirten Naci Büyüksünnetçi, "Gayemiz gençliğe hizmet vermek, tesisimize gelen gençleri ve ailelerini mutlu etmek için üzerimize düşen tüm görevleri yerine getiriyoruz. Tesisimizi çağın gereksimlerine göre geliştiriyoruz. 9 yılda 1 bin 800 çocuğa futbol eğitim vermek çok önemli. Bize bu konuda teknik açıdan destek veren Alpaslan, Savaş ve Fatih hocama teşekkür ediyorum. Buraya gelen öğrencileri ve velilerini evlerine mutlu göndermek için seferber olmuş durumdayız. Şu anda sezonu başlatmış durumdayız, kayıtlarımızda devam ediyor" diye konuştu.
Etiketler : futbol
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.