SİYASET Haber Girişi : 20 Mayıs 2015 01:06

Erzurum'un adı sahipsiz memleket

Erzurum'un adı sahipsiz memleket
Öğrencilik yıllarında Erzurum'un Doğu'nun Paris'i olarak nitelendirildiğini belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Şimdi Erzurum'un adı sahipsiz memleket.
Öğrencilik yıllarında Erzurum'un Doğu'nun Paris'i olarak nitelendirildiğini belirten CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Şimdi Erzurum'un adı sahipsiz memleket. Bende Erzurumluya diyorum. Erzurum'un sorunlarına sahip çıkacak bir partiye cumhuriyetin partisine gel oy ver kardeşim''dedi. 
 İSTASYON Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka seslenen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Erzurum'u öğrenciliğimden beri bilirim. Babam Patnos'ta memurdu. Erzurum o yıllarda doğunun Paris'i olarak değerlendirildi. 13 yıldır iktidarlar Erzurum'a ne yaptılar. Hayvancılığı öldürdüler, tarımı bitirdiler, sanayiyi bitirdiler. Erzurum bir zaman doğunun Paris'iydi şimdi göç veren bir kent. İşsizlik almış başını gidiyor. Yazık değimli Erzurum'a. Buna izin verecek misiniz?" dedi. 
 ERZURUM'UN kış mevsiminin uzun geçtiğini dile getiren Kılıçdaroğlu, "Erzurum Antalya gibi değil. Antalya'da 2-3 ay gaz yakılırken, Erzurum'da 8 ay doğalgaz yakarlar. Bölgenin şartlarına uygun şekilde doğalgazı vereceğiz. Karadayı mağdurları, size söz. Bir milletvekili gönderin göreceksiniz Erzurum'un sesi Ankara'dan Türkiye'ye nasıl yankılanacak göreceksiniz. Söz verdim. Bu ülkeye temiz siyaseti getireceğim. Namuslu siyaseti getireceğim. Bu ülkede yoksulluk olmayacak. işsizliği bitireceğiz"diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.