GÜNDEM Haber Girişi : 25 Ağustos 2017 10:43

Erzurum'da sosyal medyada dolaşan fotoğrafın nedeni anlaşıldı

Erzurum'da sosyal medyada dolaşan fotoğrafın nedeni anlaşıldı
Erzurum Büyükşehir Belediyesinden sosyal medyada yer alan zabıta fotoğrafıyla ilgili açıklama yapıldı.
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı'nda görevli personellerin, çocuğunu dilendirmeye çalışan bir babayı kaçarken yakalamaya çalıştığı durum, bazı çıkar odakları tarafından fotoğraflandırılıp, "Babaya şiddet uygulayan kamu çalışanları" başlığıyla sosyal medyaya lanse edilerek kentte bir algı operasyonu oluşturuldu. 

Olay, sosyal medyada ifade edilenin aksine şöyle gelişti: "Iğdır'dan Erzurum'a gelen S.S.'nin çocuğunu bir istismar aracı olarak kullandığı ve dilendirdiği yönünde bir ihbarı değerlendiren Zabıta ekipleri, duruma müdahale etmek amacıyla Çaykara Caddesi'ne sevk edildi. Çocuğunu dilendiren baba, zabıta ekiplerini görünce evladını sokak ortasında bırakarak kaçmaya çalıştı. Bunun üzerine söz konusu kişiyi yakalamaya çalışan ekipler, herhangi bir darp olayı olmadan S.S.'ye müdahale etti. Herhangi bir şiddet olayının yaşanmadığı söz konusu durumla ilgili kamera kayıtlarının bulunduğu da belirlendi. " Yetkililer kamuoyunun, bazı çıkar odakları tarafından Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ni karalamaya çalışıp haksız ithamlarda bulunan kişi ve gruplara asla itibar etmemesi gerektiğini bildirdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.