GÜNDEM Haber Girişi : 26 Ekim 2015 09:27

Erzurum'da oyuncak izdihamı yaşandı

Erzurum'da oyuncak  izdihamı  yaşandı
AK Parti milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı'nın "Oyuncaksız çocuk kalmasın" sloganıyla çocuklara yönelik başlatılan oyuncak kampanyasında izdiham yaşandı.
AK Parti milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı'nın "Oyuncaksız çocuk kalmasın" sloganıyla çocuklara yönelik başlatılan oyuncak kampanyasında izdiham yaşandı. Çocuklarına oyuncak almak için kıyasıya mücadele eden büyükler, arada kalan çocukların ezilmesine yol açtı. 
AK Parti Erzurum milletvekili adayı Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı'nın "Oyuncaksız çocuk kalmasın" sloganıyla çocuklara yönelik başlattığı oyuncak kampanyasına ilgi yoğun oldu. Yakutiye Kent Meydanı'ndaki oyuncak dağıtımında izdiham yaşandı. 10 bin oyuncağın dağıtıldığı törende izdiham nedeniyle bir süre dağıtım durduruldu. Daha sonra 3 ayrı noktada tekrardan dağıtımın başlamasıyla devam eden izdihamda arada kalan çocuklar ezilme tehlikesi geçirdi. Görevlilerin uyarılarına rağmen sıraya girmeyen kalabalığın yol açtığı izdihamda bazı çocuklar kaybolurken bazıları ise gözyaşlarına boğuldu. Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekiplerinin araya girerek kalabalığı yatıştırmak istemesi de yetersiz olunca, görevliler dağıtımı tekrardan durdurdu. Kalabalık içerisinde çocukları ezilme tehlikesi geçiren bir kadın da "Çocuklarım ezildi, gelmeyin" diyerek çevredekilere tepki gösterdi. Bu sırada bir çocukla yaşlı bir adamın tartışmasını da çevredekiler yatıştırdı. Yaklaşık 1 saat süren oyuncak dağıtımının sonunda oyuncaklarını almaya başarabilen çocuklar mutlu olduklarını söylerken, aileler dağıtım sırasında yaşanan izdihama tepki gösterdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.