EKONOMİ Haber Girişi : 08 Mart 2021 06:48

Erzurum’un “Zafer”i

Erzurum’un “Zafer”i
“Bu şehre yatırım yapılmaz” diyenler bir kez daha yanıldılar…

Çok sayıda iş yerinin pandemi şartlarından ötürü kepenk indirmek zorunda kaldığı günümüzde, iş insanı Zafer Ergüney, Erzurum’a ülke çapında satışı yapılan çelik kapı fabrikası kurdu.

ERKAL ÇELİK KAPI

Tortumyolu üzerinde üretime başlayan fabrikada onlarca kişi istihdam ediliyor ve çelik kapının yanısıra yangın kapıları imal ediliyor. Enerjiden inşaata kadar bir çok alanda hizmet sunan Ergüney Şirketler Grubu olarak bünyesine kattığı Erkal Çelik Kapı ile Erzurum’da iş dünyasına yeni bir umut ve cesaret sebebi oldu.

ERGÜNEY ONLARCA YATIRIMA İMZA ATTI

Bugüne kadar farklı alanda Erzurum’a çok sayıda yatırım yapan iş insanı Zafer Ergüney,  “Bu şehre bu yatırım yapılmaz, paranı Batı’ya götür” diyenlere inat memleketinde üretim ve istihdam yaratmaya devam ediyor. Geçmiş yıllarda Erzurum’a bir yatırım yapan hemşerimiz, duyduğu pişmanlığı dile getirmek için “Mümkün olsa altına tekerlek koyup Erzurum’dan götüreceğim” demişti. Zafer Egüney ise, bu anlayışın tam zıttı “Daha çok yatırım yapacağız” diyor.

YENİ YATIRIMLAR DA YOLDA

Erkal Çelik kapı ile bir Erzurum markası ürettiklerini ifade eden “Ergüney, önümüzdeki yıllarda yapacağım yeni yatırımlarla da marka sayımızı daha da çoğaltacağız. Erzurum ciddi bir insan ve altyapı potansiyeline sahip olduğunu ifade eden iş insanı Zafer Ergüney, “Bu şehir hiçbir zaman kendisine güveneni yarı yolda bırakmamıştır. Ülkemizin ve şehrimizin geleceği aydınlıktır. Bu inancımızla daha fazla yatırım ve istihdam hedefimizi hep koruyoruz” şeklinde konuştu.

Haşim NURGAZİ - Palandöken

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.