GÜNCEL Haber Girişi : 05 Haziran 2017 10:58

ERZURUM POLİSİ kaçakçıların kâbusu oldu

ERZURUM POLİSİ kaçakçıların kâbusu oldu
Son 7 ayda yüzlerce kilo uyuşturucu ve on binlerce paket kaçak sigara ele geçirildi. 100'den fazla kişi tutuklandı

FETÖ'cülerden temizlenen 
emniyet asli işine döndü

15 Temmuz kanlı darbe girişiminden sonra, TSK, emniyet ve yargıda yapılan geniş çaplı FETÖ temizliğiyle birlikte, güvenlik birimlerinin uyuşturucu ve sigara kaçakçılarına karşı verdiği mücadelenin çapı da büyüdü. İran ve Gürcistan üzerinden Türkiye'ye sokulan ve Erzurum'dan geçirilerek büyük kentlere taşınan uyuşturucu, kaçak sigara, silah ve çeşitli eşyalar artık Erzurum polisinin barikatını geçemiyor. 7/24 saat suçla mücadele eden polis ve jandarma aynı zamanda suç çetelerine karşı da son derece etkili operasyonlar yapıyor.

Terör örgütlerinin mali 
kaynakları kesiliyor

Son aylarda art arda yapılan büyük çaplı operasyonlarda, Erzurum üzerinden götürülmek istenen yüzlerce kilo uyuşturucu ve yüz binlerce paket kaçak sigara ele geçirildi. Yetkililer, ele geçirilen bu uyuşturucu ve kaçak sigaraların onlarca milyon lira değerinde olduğunu hatırlatarak, bu operasyonlar sayesinde hem bölücü örgütlere, hem de kaçakçılara ağır darbeler vurulduğunu, yüzü aşkın kişinin de tutuklandığını söylediler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.