GÜNCEL Haber Girişi : 07 Temmuz 2014 21:21

Erzurum kuçaklaşması

Erzurum kuçaklaşması

İstanbul  Büyükşehir Belediyesi,  yapılacak ortak projelerle Erzurum’a her alanda destek sözü verdi

TOPBAŞ’TAN ERZURUM SÜRPRİZİ

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i ziyaret etti. Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Meclis Başkan Vekili Fevzi Polat, Genel Sekreter Deniz Köken, Genel Sekreter Yardımcıları Selami Keskin, Ali Rıza Kiremitçi ve daire başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette  Başkan Sekmen, belediye hizmetleriyle ilgili Başkan Topbaş’a bilgi verdi. 

SEKMEN’İN TECRÜBESİ YETER... 

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş,  Mehmet Sekmen’in İstanbul’daki belediye hizmetlerine dikkati çekerek, "Sayın Sekmen tecrübeli bir belediye başkanıdır. Sekmen Erzurum’un sorunlarını da çözecek. Başkanımız  İstanbul’da çok önemli hizmetlerde bulundu. Tecrübesi sayesinde Erzurum’daki mevcut problemleri de çözeceğine eminim. Çünkü, Sekmen çalışkan bir yöneticidir " diye konuştu.

ORTAK PROJELER YAPACAKLAR

UZUN yıllar birlikte çalışmış olan iki belediye başkanı daha sonra, ortak projeler yapmak konusunda karar valdı.  Başkan Topbaş, Erzurum’dan ayrıldıktan sonra sosyal medya hesabından iki belediye arasındaki çalışmaların önemine dikkati çekerek, "Erzurum Belediyesi’nin yapacağı bir çok çalışmanın seve seve parçası olacağız Ortak çalışmalarımız memleketimiz için önemli" diye açıklama yaptı. 

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Meclis Başkan Vekili Fevzi Polat, Genel Sekreter Deniz Köken, ESKİ Genel Müdürü Mevlüt Vural, Genel Sekreter Yardımcıları Selami Keskin, Ali Rıza Kiremitçi ve daire başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Sekmen, belediye hizmetleriyle ilgili Başkan Topbaş’a bilgi verdi. Sekmen, "Erzurum’u marka şehir yapmak için yoğun çaba harcıyoruz. İstanbul marka bir şehir, Erzurum’da marka bir kent olacak" dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Topbaş da, Sekmen’in İstanbul’daki belediye hizmetlerine dikkati çekerek, "Sayın Sekmen tecrübeli bir belediye başkanıdır. Sekmen Erzurum’un sorunlarını da çözecek. İstanbul’da çok önemli hizmetlerde bulundu. Tecrübesi sayesinde Erzurum’daki problemleri de çözeceğine eminim. Sekmen çalışkan bir yöneticidir" diye konuştu. Konuşmaların ardından iki Şehr-ül Emin birbirlerine hediye takdim etti.

Bu arada Başkan Topbaş, sosyal medya hesabından iki belediye arasındaki çalışmaların önemine dikkati çekerek, "Seve seve parçası olacağız çalışmaların. @istanbulbld ve @erzurumbld’nin ortak çalışmaları memleketimiz için önemli" şeklinde bir twet attı.