HABERDE İNSAN Haber Girişi : 08 Mayıs 2023 06:55

Erzurum Kırmızı Et Üreticileri ‘Ürüşan’ dedi

Erzurum Kırmızı Et Üreticileri ‘Ürüşan’ dedi
Erzurum Kırmızı Et Üreticileri Birliği olağan seçimli genel kurulu yapıldı.

Erzurum Ticaret Borsası Konferans Salonunda Yakup Yılmaz’ın Divan Başkanlığında yapılan seçimde mevcut Başkan Veysel Kaya ile Abdulkadir Ürüşan aday oldu.

Erzurum Kırmızı Et Üreticileri Birliği’nin yapılan seçiminde delegelerin 149’unun oyunu alan Abdulkadir Ürüşan seçildi.

Delegelere teşekkür konuşması yapan Başkan Ürüşan, “Tarım ve Hayvancılığın sorunlarını ve önerilerimizi her platformda dile getirmeye çalışıyoruz. Birlik olarak sorunları beraber, el birliği ile gidermenin çabası içerisindeyiz. Tabi bunu sizlerin destekleri sayesinde yapabiliriz. Birliğimiz açısından 2023 yılını bir önceki yıla oranla daha ileriye taşımayı hedefliyoruz. Katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim" dedi.

Abdülkadir Ürüşan Başkanlığı’nda Yönetim Kurulu Üyeleri ise Kenan Karafil, Sinan Çoban, Ahmet Ceylan, Fatih Mehmet Yıldız’dan oluştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erzurumlu Dadaş 09 Mayıs 2023 11:58

    Sayın Başkan, hayırlı olsun. Yine aynı klasik söylemleri söylüyorsunuz. Bu problemleri çözmüyor. Bu şehirde büyük ölçüde et sorunu var bunu çözün. Sizin göreviniz bu şikayet etmeyiniz. Bakınız bu şehir yıllarca etin merkezi idi. Şimdi et bulunmuyor, vatandaş hele hele fakir fukara et alıp yiyemiyor. Bu şehire et dışarıdan geliyor. Bunu mutlaka çözün. Vatandaş sofrasında et koymak istiyor, çoluk çocuk et yemek istiyor. Et yemek insanın tabii ihtiyacıdır. Bunu giderin. Gidermeye çalışıyorsunuz ama gideremiyorsunuz. Artık bahane bulmayıniz. Bu şehirde tarım ve projeleri yapın bunu hayata geçirin. Vatandaş sizden bunu bekliyor. Ziraat fakültesi var. Onlarla birlikte çalışın. Mutlaka bu sorunu çözün. Vatandaş bunu bekliyor. Vatandaşın derdine çare olun. Hadi kolay gelsin. Selamlar.